Murat Ülker ve Osman Kavala’dan Dilipak’a tekzip

Dilipak geçen günlerde Şehir Üniversitesi ve Muhammed Dahlan ile ilgili bazı iddiaları köşesine taşımıştı

Fotoğraf: Twitter

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile Gezi davasının tek tutuklu sanığı olan iş insanı Osman Kavala, Akit yazarı Abdurrahman Dilpak’ın yazılarında kaleme aldığı bazı iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Dilipak, bugünkü köşe yazısında Ülker ve Kavala’dan gelen tekzipleri paylaştı.

Dilipak’ın yazısında “Not” olarak yer alan kısımlar şöyle:

Not: 1- Murat Ülker, Şehir Üniversitesi ile ilgili, iletişim danışmanı aracılığı ile açıklama gönderdi. Bütün taahhütlerini yerine getirdiğini ve kurumların yönetim kadrolarının farklı olduğunu ve herkesin kendi kararlarını kendilerinin verdiğini söylüyor. Bu bir, ikinci bir konu da Şehir Üniversitesi ile Halk Bankası arasındaki kredi anlaşmazlığına kendilerinin taraf olmadığını belirtiyor.

Not: 2- Osman Kavala avukatı aracılığıyla, geçen gün iş ve siyaset dünyasındaki kişilerin aile ilişkileri ile ilgili yazımdaki alıntı bilgiler hakkında kendisi hakkındaki birtakım iddianın doğru olmadığını söylüyor, cezaevinden gönderdiği mesajında. İddia şu idi: Muhammed Dahlan’ı tanıdığı, 15 Temmuz sürecinde 2 kez görüştüğü, Dubai’deki toplantıya FETÖ’cülerin de katıldığı iddiaları. Kavala bunları reddediyor. 30 yıldır Dubai’ye gitmediğini, Dahlan’ı tanımadığını, PKK’ya yardımının ve FETÖ ile ilişkisinin söz konusu olmadığını söylüyor.

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU