18 milyon euroya imza attıktan sonra uçağı radarda kaybolmuştu, ses kaydı ortaya çıktı

Nantes’tan, Cardiff City Kulübü’ne 18 milyon euro bedelle transfer olan Arjantinli Emiliano Sala’nın Whatsapp üzerinden arkadaşlarına gönderdiği sesli mesajı ortaya çıktı: Uçak dağılacak gibi

Nantes'tan Cardiff'e transfer olan Arjantinli Emiliano Sala Fotoğraf: AA

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala’nın da içinde olduğu Nantes kentinden Cardiff’e hareket eden uçak dün Manş denizi üzerinde radardan çıkarak kayboldu. Geçtiğimiz cumartesi günü Cardiff'le sözleşme imzalayan Sala, takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için Fransa'nın Nantes kentine geri döndü. Takım arkadaşlarıyla vedalaşıp kalan işlerini bitiren Sala, kendisini Cardiff'e götürecek uçağa bindi. Sala’dan iki gündür haber alınamıyor.

Sala’nın uçağa binmeden önce arkadaşlarına Whatsapp üzerinden sesli bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Sala’nın ses kaydında uçağın kötü durumundan bahsederek şunları söylediği belirlendi:

"Selam millet, nasılsınız? Ben yorgunluktan ölüyorum. Bugün işlerimi halletmek için Nantes'taydım. İşler asla, asla, asla, bitmek bilmiyor. Cardiff'e gitmek için uçağa bindim, uçak sanki dağılacak gibi duruyor. Eğer bir buçuk saat içinde benden bir daha haber alamazsanız... Beni aramak için birilerini yollayacaklar mı bilmiyorum çünkü beni bu durumda bulamazlarsa biliyorsunuz. Gerçekten korkuyorum"

 

 

Arjantin gazetesi Ole'nin ortaya çıkardığı ses kaydının Emiliano Sala'ya ait olduğu babası tarafından doğrulandı. Ayrıca eski takım arkadaşı Diego Rolan da Sala'dan böyle bir mesaj aldığını ifade etti.
 

DAHA FAZLA HABER OKU