“Gerçeğe ulaşana kadar mümkün olan her şeyi yapacağız”

İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'nin kulüp başkanı Mehmet Dalman, yeni transfer Emiliano Sala’nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili konuştu

Cardiff City'nin sahibi Vincent Tan (solda), Cardiff City Kulübü Başkanı Mehmet Dalman (sağda)

Cardiff City Kulüp Başkanı Mehmet Dalman, yeni transferleri Emiliano Sala'nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dalman, "Cardiff City'nin sahibi Vincent Tan başta olmak üzere yönetim kurulu, takım ve taraftarlar şaşkınlık içinde. Dua ediyoruz. Dünyanın dört bir yanından destek mesajları alıyoruz" dedi.

“Uçağı kulüp ayarlamadı”

Arjantinli santrfor Emiliano Sala'nın bindiği uçağın kulüp tarafından ayarlanmadığını vurgulayan Dalman "Gerçeğe ulaşana kadar mümkün olan her şeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

Cardiff City'nin 19 Ocak'ta transfer ettiği 28 yaşındaki Sala'nın da bulunduğu uçak 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi'nde kaybolmuştu.

Mehmet Dalman kimdir?

1958 Kıbrıs doğumlu olan Mehmet Dalman, Commerzbank, Deutsche Bank ve Credit Lyonnais gibi şirketlerde üst yöneticilik yaparak adından söz ettirdi.

Malezyalı milyarder iş adamı Cardiff City takımının sahibi Vincent Tan ile yolu kesiştikten sonra kulüpte görev almaya başladı. 2013 yılında kulübün başkanı oldu.

2013 yılında İngiltere Championship’te mücadele eden Cardiff City, Dalman'ın başkanlığında 2018 yılında Premier Lig’e çıkmayı başardı.
 

DAHA FAZLA HABER OKU