Anthony Hopkins: Oyuncular epey aptaldır, fikrimizin bir değeri yok

Hopkins artık "sinemaya gidip film izlemeye bayılmadığını" söyledi

Anthony Hopkins, Brad Pitt'e verdiği röportajda oyuncular hakkındaki samimi görüşlerini paylaştı.

Netflix yapımı yeni filmi The Two Popes'un yayımlanmasından önce Interview dergisiyle uzun bir röportaj için Meet Joe Black ve İhtiras Rüzgarları'ndaki (Legends of the Fall) rol arkadaşı Brad Pitt'le bir araya gelen 81 yaşındaki aktör, oyunculuk mesleğindekileri "aptal" diye niteledi.

Hopkins, “İnsanlar bana hayattaki mevcut durumlar hakkında sorular soruyor. 'Bilmiyorum, ben yalnızca bir aktörüm. Hiçbir fikrim yok. Oyuncular epey aptaldır. Benim fikrimin bir değeri yok. Benim için herhangi bir anlaşmazlık yok. O yüzden beni bununla meşgul etmeyin, çünkü buna dahil olmayacağım' diyorum" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hopkins ayrıca “artık sinemaya gidip film izlemenin de büyük bir hayranı olmadığını” ancak Pitt'e onu Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time In Hollywood) filminde izlediğini söyledi.

Hopkins, “Yeşil ekran filmlerini izleme konusunda iyi değilim. Birkaç tanesine gittim ve eğlenceliydiler ama beni sarmıyor. Bunun için biraz fazla yaşlıyım” diye konuştu.

Hopkins ve Pitt'in her ikisi de kendi filmleri için ödül yarışında. Bu hafta 2019 National Board of Review'un kazananlarından biri olarak seçilen Pitt, Oscar'ın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinin de favorilerinden biri olarak gösteriliyor.

Adam Sandler, Altın Küre ve Oscar'larda kimin aday olacağının iyi bir göstergesi olan En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde kazanan seçildi.

Hopkins’in Papa Benedict XVI rolüyle Jonathan Pryce’le birlikte rol aldığı The Two Popes, 20 Aralık’ta Netflix’te yayımlanacak. Bir Zamanlar... Hollywood'da 9 Aralık'ta DVD ve Blu-ray'de yayımlanmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU