Keanu Reeves'in kendi yaşına uygun sevgilisi olay oldu: Woody Allen'dan Macron'a ilişkilerinde yaş farkıyla gündeme gelenler

Kimi sosyal medya kullanıcıları Reeves'i takdir ederken kimileri de 46 yaşındaki Grant’ın "55 yaşındaki aktörden daha yaşlı göründüğüne" dair yorumlarda bulundu

 Keanu Reeves ve Alexandra Grant kameralar karşısına ilk kez el ele geçti (AFP)

Dünyaca ünlü aktör Keanu Reeves, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Alexandra Grant ile ilk kez el ele görüntülendi.

Cumartesi akşamı gerçekleşen LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci etkinliğinde kameralara poz veren çift, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Pek çok ünlü erkek, kendisinden yaşça çok küçük kadınlarla birlikte olmayı tercih ederken Reeves'in beraberliği dikkat çekti. Kimi sosyal medya kullanıcıları Reeves'i takdir ederken kimileri de 46 yaşındaki Grant’ın "55 yaşındaki aktörden daha yaşlı göründüğüne" dair yorumlarda bulundu.


Bazı kullanıcılar, genç görünmek için ekstra çaba harcamadığını söyledikleri Grant’ı takdir ederken, bazı kullanıcılar çifti yakıştırmadı.


Birçok kullanıcıysa aralarında büyük yaş farkı olan ünlülere atıf yaparak, Reeves ve Grant’a yönelik eleştirileri anlamsız bulduğunu söyledi.

Ünlüler ve ilişki yaşadıkları isimler arasındaki yaş farkları medyanın her zaman ilgisini çekti. Reeves ve Grant beraberliği "yaş farkıyla" gündeme gele çiftleri yeniden akla getirdi. İşte haberlere konu olan o çiftler:

Önce Hollywood
 

Woody Allen VE Soon-Yi Previn (AFP).jpg
Woody Allen ve Soon-Yi Previn (AFP)


Eleştirilerin odağındaki ünlü yönetmen Woody Allen’ın 1997’de evlendiği Soon-Yi Previn, 49 yaşında. Yönetmenin yaşıysa 83.

 

Maisie Williams ve Oliver (Yahoonews).jpg
Maisie Williams ve Oliver (Yahoonews)


Adını Game of Thrones’la duyuran ve dizide Arya karakterini canlandıran 21 yaşındaki Maisie Williams, 35 yaşındaki İngiliz yarış pilotu Ollie Jackson’la birlikte
 

Johnny Depp ve Amber Heard AFP.jpg
Johnny Depp ve Amber Heard (AFP)


2016’da epey tartışmalı biçimde boşanan  Johnny Depp ve Amber Heard arasında 23 yaş vardı. 56 yaşındaki aktörün 33 yıl yaşındaki Amber Heard’a şiddet uyguladığı ileri sürülmüştü. Heard’ın daha sonra ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk’la birlikte olduğu iddia edilmişti.
 

Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin (Yahoonews).jpg
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin (Yahoonews)


73 yaşındaki Sylvester Stallone’un 1997’de evlendiği eşi Jennifer Flavin, 51 yaşında. 1988’de tanışan çiftin arasında 22 yaş var.
 

George Clooney ve Amal Alamuddin (Yahoonews).jpg
George Clooney ve Amal Alamuddin (Yahoonews)


George Clooney 2014’te, insan hakları avukatı Amal Alamuddin’le nişanlandığını duyurmuştu. Clooney o dönemde 52, Alamuddin ise 35 yaşındaydı.

 

Hugh Jackman Deborra Lee-Furness AFP.jpg
Hugh Jackman ve Deborra Lee-Furness (AFP)

 

51 yaşındaki Hugh Jackman ve 64 yaşındaki Deborra Lee-Furness, 1995'te Correlli adlı TV dizisinin setinde tanıştı. 1996’da evlenen çift, Oscar ve Ava adında iki çocuk evlat edindi.

 

Bruce Wills Emma Heming Willis AFP.jpg
Bruce Wills ve Emma Heming Willis (AFP)

 

Daha önce bir kez evlenen (aktris Demi Moore'la) Bruce Wills, 2009'da ikinci eşi Emma Heming Willis’le evlendi. Çiftin yaş farkı 23.

 

Aaron Johnson Sam Taylor-Wood AFP.jpg
Aaron Johnson ve Sam Taylor-Wood (AFP)

 

Avengers: Age of Ultron’un yıldızı  Aaron Johnson (28), yönetmen Sam Taylor-Wood’la (52) Nowhere Boy filminde oynarken tanıştı. Johnson o dönem, 18 yaşındaydı.

 

Mel Gibson Rosalind Ross AFP).jpg
Mel Gibson ve Rosalind Ross (AFP)

 

63 yaşındaki Mel Gibson ve 28 yaşındaki yazar Ross’un, Ocak 2017'de bir oğlu oldu. Çifr, 2014'ten bu yana birlikte.

 

Müzisyenler
 

Elvis Presley Priscilla Presley AP.jpg
Elvis Presley ve Priscilla Presley (AP)

 

Elvis Presley, eski eşi Priscilla Presley ile 1967’de evlenmişti. Tanıştıklarında şu an 74 yaşında olan Priscilla 14 yaşındaydı. Elvis ise 25 yaşındaydı.

 

Tina Turner Erwin Bach Reuters.jpg
Tina Turner ve Erwin Bach (Reuters)

 

2013'te, Tina Turner 25 yılı aşkın bir süredir birlikte olduğu Erwin Bach'la evlendi. Evlendiklerinde Turner 74, Bach ise 58 yaşındaydı.

 

Mick Jagger ve Melanie Hamrick (Rob Rich).jpg
Mick Jagger ve Melanie Hamrick (Rob Rich)

 

75 yaşındaki Mick Jagger ve 32 yaşındaki balerin Melanie Hamrick, 2014'ten beri birlikte. Çiftin Deveraux adlı bir oğlu var.

 

Edith Piaf ve Théo Sarapo (Pinterest).jpg
Edith Piaf ve Théo Sarapo (Pinterest)

 

Edith Piaf 1962'de Théo Sarapo ile evlendiğinde 46 yaşındaydı. Sarapo ise 26 yaşındaydı. Piaf ertesi yıl ölünceye kadar birlikte kaldılar.

 

Ve siyaset dünyası…

 

Ivana Trump ve Rossano Rubicondi (Yahoonews).jpg
Ivana Trump ve Rossano Rubicondi (Yahoonews)

 

Donald Trump’ın eski eşi Ivana Trump, 2008’de 50 yaşındayken, 36 yaşındaki Rossano Rubicondi ile evlendi. Bu evlilik kısa sürede sonlandı. Ivana, Donald Trump’la 1977’de evlenmişti.

 

Donald Trump ve Melania Trump (AFP).jpg
Donald Trump ve Melania Trump (AFP)


Donald Trump, Melania Trump’la 2005’ten beri evli. Çiftin arasında 24 yaş var. Donald Trump 73, Melania Trump ise 49 yaşında.

 

Emmanuel Macron ve Brigitte Macron (AFP).jpg
Emmanuel Macron ve Brigitte Macron (AFP)


Ünlüler dünyasındaki ilişkilerde genellikle erkeklerin kadınlardan yaşça büyük olmasına tesadüf edilse de ayrıksı örnekler de var. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron arasında 25 yaş var. Gelecekteki eşiyle onun lise öğretmenliğini yaparken tanışan ve tanıştıkları sırada evli olan Brigitte Macron şu an 66, Emmanuel Macron ise 41 yaşında.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU