Roma Kulübü: Yetkililerimiz, hata yaptığını itiraf eden hakemlerle konuştu. Onlara saygı duyuyor ve dürüstlükleri için teşekkür ediyoruz

İtalyan ekibi Roma, UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan maçta Borussia Mönchengladbach'ın uzatma dakikalarında attığı tartışmalı penaltı golüyle galibiyeti kaçırdı. Maçın ardından karşılaşmanın hakemleri, hatalı karar verdiklerini itiraf etti

Roma, 90+5. dakikada penaltıdan yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı / Fotoğraf: Reuters

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde eşine nadir rastlanan bir olay gerçekleşti. 

Dün akşam Roma ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanan ve uzun süre İtalyan ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle devam eden maçta, karşılaşmanın hakemi William Collum, uzatma dakikalarında tartışmalı bir karara imza attı.

İskoç hakem, Romalı futbolcu Smalling'in kafa vuruşunda penaltıya hükmetti ve 90+5'te topun başına geçen Lars Stindl, penaltıyı gole çevirerek takımına beraberliği getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Maçın ardından Roma Kulübü, bu karara büyük tepki gösterirken İskoç hakem dörtlüsü, yanlış karar verdiklerini itiraf etti.

İtalyan ekibi de hakemlerin bu davranışı sonrasında, yeni bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

Roma yetkilileri, maçtan sonra penaltı atışı sırasında hata yaptığını itiraf eden hakemlerle konuştu. Onlara saygı duyuyor ve dürüstlükleri için teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU