Scarlett Johansson, Avengers: Endgame hayranlarının merak ettiği soruyu cevapladı: Son durum nihai

Oyuncu şoke eden sürpriz sona “ihtiyacı olduğunu” söyledi

Uzun süredir tanıdıkları bir karakterin Avengers: Endgame’deki olaylardan sağ çıktığını uman Marvel hayranlarını bir şok bekliyor.

Gişe rekortmeni yapım – tarihin en çok satan filmlerinden biri – Nisan 2019’da gösterime girmiş ve hem Iron Man (Robert Downey Jr.) hem de Kaptan Amerika’nın (Chris Evans) son kez sahneye çıkışlarına işaret etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görünürde ölen karakterler arasında hayranları en çok şoke edenlerden biri, Scarlett Johansson’ın 2010 yapımı Iron Man 2’den bu yana canlandırdığı Black Widow’du.

Hayranlar Johansson’ın gelecek sene gösterime girecek ve karakterin geçmişine odaklanacak solo filminde döneceğini bilseler de bunun karakterin Marvel Sinematik Evreni’ndeki ölümünü bir şekilde tersine çevireceğini umuyorlardı. Anlaşılan o ki bu gerçekleşmeyecek.

Pazartesi gecesi konuk olduğu bir sohbet programında Johansson, Jimmy Fallon’a “(Karakterin) ölümünün nihai olduğunu düşünüyorum” dedi.

Johansson sözlerini şöyle sürdürdü: 

Açıkçası bu bana ihtiyaç duyduğum kapanışı verdi çünkü son filmin ardından adeta kelimenin tam anlamıyla duygusal olarak tükenmiş durumdaydım.

Florence Pugh, David Harbour ve Rachel Weisz’ın da başrollerde olacağı Black Widow, 1 Mayıs 2020’de gösterime girecek.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU