Avengers'ın düşmanı Thanos, Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor

Josh Brolin, Marvel Sinematik Evreni’nde beklenmedik bir dönüşe hazırlanıyor olabilir

Marvel gözde bir çizgi roman karakterini beyaz perdeye taşımak üzere olabilir ve bu Yenilmezler’in (Avengers) kötü karakteri Thanos’un dönüşüne işaret olabilir.

Marvel Sinematik Evreni’nin (MSE) 4. evresinde görücüye çıkacağına dair ilk söylentilerin ardından Nova’nın 2022’de başlayacak 5. evrede solo bir filmde ele alınacağı söyleniyor.

MCU Cosmic’in haberine göre “güvenilir kaynaklar” gerçek adı Richard Rider olan karakterin, Black Panther 2’yle aynı yılda beyaz perdede boy gösterebileceğini düşünüyor. 

Bilmeyenler için Rider, gezegeni Xandar’ın yok edilmesinden sonra Nova Birlikleri’nin tam komutasını devralıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aslında izleyenler bu durumu Avengers:Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War), Thor, Thanos’un “Xandar’ı yok ettikten” sonra Güç Taşı’nı ele geçirdiğinden bahsettiğinde öğrenmişti.

Bu, Nova orijin filminde Sonsuzluk Savaşı’ndaki olayların öncesini anlatan bir sahnede Josh Brolin’i Thanos rolünde tekrar görebileceğimiz anlamına geliyor.

Nova’nın kendi filmi yapılmasa da MSE kozmolojisinde kilit noktadaki karakteri, Captain Marvel 2 veya Galaksinin Koruyucuları 3’te (Guardians of the Galaxy Vol. 3) yardımcı rolde görebiliriz.

2017’de Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, ComicBook.com’a verdiği röportajda Nova’yı MSE’ye dahil etme konusunda diğer pek çok karaktere göre “daha acil potansiyel” bulunduğunu söylemiş, Nova’nın ilk Galaksinin Koruyucuları filminin orijinal taslağında yer aldığına işaret etmişti.

Nova’yla ilgili haberin, Marvel Studios geliştirme ekibinin çok sayıda üyesinin katıldığı San Francisco’daki yaratıcı inzivanın sonucunda ortaya çıktığı düşünülüyor. 

Önümüzdeki senelerde MSE’nin parçası olarak gösterime girmesi planlanan diğer yeni filmlerin arasında Angelina Jolie ve Richard Madden’ın başrollerde oynayacağı The Eternals ve Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yer alacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU