Dilipak: Lut kırığı, aslında bir gay ve lezbiyen kırığıdır

Akit yazarı: Asıl fay hattı beynimizden ve kalbimizden geçer

Fotoğraf: Twitter

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, İstanbul'daki 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından fay hatlarına ilişkin olarak bir köşe kaleme aldı.

Dilipak, "Fay hattı nereden geçer" başlıklı yazısında "İnsan bu hakikat yolculuğundan saparsa, işte asıl o zaman ve o noktada fay kırığı oluşur. O fay kırığından kişi cehennem çukuruna düşer. Dünya başına yıkılır" ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fay hatlarının "dünyevi sebeplerin yanısıra uhrevi sebeplerden de oluşabileceğini" öne süren Dilipak, şunları yazdı:

Nasıl insan bedeninde ruh ve beden birbirini tamamlarsa, insanın bu âlemdeki tasarrufları, onun dış bedeni olarak dünyayı da etkiler. Dünyadaki deprem bu anlamda bedenimizin titremesi ya da seğirmesi gibi bir şeydir bir bakıma. Dünyanın dengesini bozar, fıtratına zarar verir, onu sadece madden değil, manen de tahrip ederseniz, arz titrer, gök kusar. Diker olan elinizle yaptığınız başınıza göçer ve yamyassı eder.

Mısır deltasından, Gâvur gölüne, Amanoslara yani Gâvur dağına, Ahir dağına kadar uzayan kırık, Lut kavminin helak olduğu o Lut gölü kırığı, aslında bir gay ve lezbiyen kırığıdır, bizim kitaplarımızda. Yasin 15’te “2’si vahiy kâtibi havari 3 mü’minden”den söz eder. Oradan uzaklaşır uzaklaşmaz onları kuvvetli bir ses, bir haykırma yakaladı. Bu sesle yok olup gittiler.

"Asıl fay hattı beynimizden ve kalbimizden geçer" diyen Dilipak, yazısını şöyle sonlandırdı:

İnsanoğlu söz ve eylemleri, yapıp yapmadıkları ile ya kendi cennetine sırtında tuğla taşır, ya da kendi cehennemine sırtında odun taşır. Bu, bu dünyada da böyle, ahiret yolculuğunda da böyle. Kendi fay hattımızı da kendi elimizle kendimiz kazarız bu dünyada..

Allah (cc)’ın kimleri, niçin ve nasıl helak edeceğini açıkladığı ayetlerin meallerini yarın vereceğim inşallah. 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU