Microsoft yeni oyun ve konsollarını tanıttı

Yeni Call of Duty ve Doom oyunları Microsoft'un büyük tanıtım etkinliğinin yıldızları arasında

(Microsoft)

Microsoft bir dizi yeni oyunun yanı sıra bunların oynanabileceği yeni konsolları da tanıttı.

Şirket Call of Duty'nin bir sonraki versiyonu Black Ops 6'i gösterdi. Bu yıl piyasaya sürülecek oyun, Microsoft'un yalnızca çevrimiçi oynamanın mümkün olacağını açıklamasıyla şimdiden bazı tartışmalara yol açtı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Games Showcase, oyun endüstrisinin gerileme yaşadığı ve yayıncıların daha düşük satışlar, işten çıkarmalar ve stüdyo kapatmalarla boğuştuğu bir dönemde Xbox ve Microsoft için çok önemli bir zamanda gerçekleşti.

Microsoft, Xbox Series X ve S konsollarının disksiz versiyonu ve Series X'in 2 terabayt depolama alanına sahip özel bir sürümü dahil üç oyun konsolunu sergiledi.

Donanım yenilemesi, Xbox'ın Sony'nin PlayStation 5'iyle rekabet eden konsollarının satışlarını artırabilir.

Sergilenen oyunlar arasında uzun süredir devam eden Doom serisinin son oyunu Doom: The Dark Ages ve Xbox'ın en popüler oyunlarından biri için 5 yıllık bekleyişi sona erdiren en yeni Gears of War'un ön gösterimi de yer aldı.

Yeni Doom ve Call of Duty de dahil çok sayıda oyun lansman gününde Xbox Game Pass'te mevcut olacak ve bu, Microsoft'un nispeten daha yumuşak bir ekonomiyle boğuşan tüketicileri cezbetmeye çalışırken abonelik hizmetine büyük yatırım yaptığını gösteriyor.

Games Showcase'i ekimde piyasaya sürülmesi planlanan yeni Call of Duty: Black Ops 6'in özelliklerini, karakterlerini ve oynanışını vurgulayan, Activision Blizzard'ın stüdyolarından özel bir tanıtım izledi.

Geliştiriciler Treyarch ve Raven software, 1990'ların başında geçen oyunun senaryo bölümünden kısa videolar göstererek oyuncuların her yöne depar atabilmesine olanak tanıyan yeni hareket sistemi gibi özellikleri tanıttı ve hayranların çok sevdiği "Zombi" moduna bir bakış sundu.

Ajanslardan da yararlanılmıştır



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/tech

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU