Netflix dizisinin 27 yaşındaki başrolü oyunculuğu bıraktı mı?

"Sadece bir iş gibi hissetmeye başladım"

2017'de başlayıp 2020'de sona eren Ölmek İçin On Üç Sebep'te başroldeki Dylan Minnette'e Katherine Langford eşlik etmişti (Netflix)

Dylan Minnette, grubu Wallows'la birlikte müzik tutkusunun peşinden gitmek için oyunculuğa ara vermesi hakkında konuştu.

Netflix'in popüler dizilerinden Ölmek İçin On Üç Sebep'in (13 Reasons Why) yıldızı Minnette, oyunculukla arasına neden mesafe koyduğunu ve geri dönmeyi planlayıp planlamadığını anlattı.

"İş gibi gelmeye başladı"

Müzik podcast'i Zach Sang Show'da konuşan Minnette, "Oyunculukta başarıya ulaştığım için şanslıydım" dedi. 

Ölmek İçin On Üç Sebep'teydim ve gerçekten çok popülerdi. Kesinlikle oyunculukta yaşadığım şeyin zirvesine ulaştım. Ama aynı zamanda biraz da iş gibi gelmeye başladı. Çok şanslı bir konumdaydım, benim için her zaman eğlenceliydi, her zaman gerçekten ilham vericiydi ama sonra sadece bir iş gibi hissetmeye başladım.

Minnette, grubunun ve müziğin bir diğer tutkusu olduğunu ve bunu "gidebildiği yere kadar" götürmeyi hayal ettiklerini söyledi.

"Tek yolu enerjimin yüzde 100'ünü bu işe vermem"
 


27 yaşındaki aktör, "Şu anda bir süreliğine bunu yapabileceğim ve bunu olabildiğince ileri götürebileceğim bir konumda olduğumu hissediyorum" diye devam etti. 

Bunun gerçekleşmesinin tek yolu, zamanımın ve enerjimin yüzde 100'ünü bu işe vermem, bu işi ciddiye almam ve dünyaya bu işi ciddiye aldığımızı göstermem.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Minnette müzik tutkusunun peşinden gitmenin "doğal ve ilham verici hissettiren şey" olduğunu sözlerine ekledi. 

Çok yönlü yıldız, geçirdiği zamanın tadını çıkardığını ve arada bir oyunculuğa dönmeyi de düşündüğünü söyledi. Hatta Minnette, ekibine tekrar oyunculuk yapmaya hazır olduğunu söylediğini ancak "o zaman diliminin grev dönemine denk geldiğini" de ekledi.

Verecek bir şeyim olduğunu hissediyorum ve bu da muhtemelen oyunculuk... Bunun için yeniden ilham almaya başladığımı hissediyorum.

Minnette, Netflix dizisi Ölmek İçin On Üç Sebep'te Clay Jensen karakterini canlandırdıktan sonra 2022 yapımı Çığlık (Scream) ve Hulu'nun mini dizisi The Dropout'ta rol almıştı.


Independent Türkçe, Deadline, Zach Sang Show

DAHA FAZLA HABER OKU