Friends yıldızları, Matthew Perry için bir araya gelmeye hazırlanıyor

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer ve Lisa Kudrow hayatını kaybeden rol arkadaşlarını bu hafta sosyal medyada andı

Friends kadrosu (Warner Bros Television)

Friends'in çekirdek kadrosundaki 5 oyuncunun, hayatını kaybeden rol arkadaşları Matthew Perry'yi onurlandırmak üzere 75. Primetime Emmy Ödülleri'nde yeniden bir araya gelmek üzere görüşmeler yaptığı bildirildi.

28 Ekim'de Los Angeles'taki evinin jakuzisinde tepkisiz halde bulunduktan sonra Perry'nin öldüğü açıklanmıştı. Friends'in yıldızı 54 yaşındaydı.

Haberin ardından Friends'teki 5 rol arkadaşı (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer ve Lisa Kudrow) ortak bir açıklama yayımlayarak "bu akıl almaz kaybı sindirmek" için zaman istemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Halihazırda 5 oyuncunun her biri sosyal medya hesaplarından, Chandler Bing rolüyle tanınan ve hayatını kaybeden yıldızı anan bireysel açıklamalar paylaştı.

Daily Mail'ın oyuncu kadrosuna yakın bir kaynağa dayanarak 17 Kasım Cuma günü aktardığı üzere 5 kişilik ekip, 15 Ocak'ta Kaliforniya'nın Los Angeles kentinde düzenlenecek Emmy Ödülleri'nde Perry'yi anmak için "ilk görüşmeleri" yapıyor.

Bir kaynak yayın kuruluşuna "Matthew'un ölümü sözkonusu olduğunda duygular hâlâ yoğun ve bu hâlâ çok hassas bir durum ki bu tamamen anlaşılabilir" dedi.

Kaynak, Mail'a yaptığı açıklamaya şöyle devam etti:

Ancak Jen, Lisa ve oyuncu kadrosunun geri kalanı onu bir noktada herkesin önünde onurlandırmak ve sonuna kadar hak ettiği saygıyı sunmak istiyorlar ve bunu gelecek yılki Emmy'de yapacaklarına yönelik söylentiler var.

Perry muhtemelen şovun yıllık düzenlediği In Memoriam (Anısına) bölümünde yer alacak fakat kaynak, 60 yaşındaki Kudrow, 59 yaşındaki Cox, 57 yaşındaki Schwimmer, 56 yaşındaki LeBlanc ve 54 yaşındaki Aniston'ın da sahnede anılarını paylaşmak istediğini iddia etti.

Kaynak "Hepsi sahnede bir araya gelip onun hakkında konuşmak ve aynı zamanda onunla ilgili anılarını paylaşarak gerçek hayatta nasıl biri olduğunu dünyaya anlatmak için kendilerine ayrı ayrı zaman ayrılmasını istiyor" diye devam etti.

Eğer hepsi ona layık bir anma töreni üzerinde anlaşabilir ve ailesinin onayını alabilirse, o geceyi Matthew ve onu seven herkes için özel bir an haline getirmek için kesinlikle bir araya gelecekler.

The Independent yorum için Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'yle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Önceki aylarda Emmy Ödülleri, Hollywood'un yaklaşık 200 gün boyunca kapanmasına yol açan oyuncu ve yazarların ortak grevi nedeniyle 11 Eylül'den bu yana ilk kez ertelenmişti.

Emmy adaylarının tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Perry, 2002'de Friends'le aday gösterildiği Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dahil, yaşamı boyunca 5 Emmy ödülüne aday gösterilmişti.

Friends oyuncuları 3 Kasım'da Perry'nin Hollywood Hills'teki Forest Lawn Memorial Park'ta düzenlenen cenaze törenine katılmıştı.

Los Angeles Polis Teşkilatı önceki günlerde ünlü oyuncunun ölüm belgesini yayımlamıştı.

Evraka göre ilk toksikoloji testlerinin, ölüm anında vücudunda "metamfetamin ya da fentanil bulunmadığını" ortaya koymasının ardından Perry'nin ölüm nedeni "belirsiz" olarak kalırken daha fazla inceleme yapılması gerekiyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU