Ersun Yanal: Oyunun her bölümünde istekli ve coşkulu bir takım vardı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yanal, "Maçta oyuncularımızın bireysel becerileri ve katkıları sorgulanabilir. Bunlar da düzelecektir" dedi

Ersun Yanal / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldıklarını karşılaşmada taraftarı mutlu edecek oyunu ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, her hafta oyun olarak üzerine koyarak devam ettiklerini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

Maçın en büyük kazanımı taraftarımızın maçtan sonra gösterdiği ilgiydi. Takımı takdir ettiler ve alkışladılar. Maçta oyuncularımızın bireysel becerileri ve katkıları sorgulanabilir. Bunlar da düzelecektir. İlave katkılarla değişecektir. Altını çizmeliyim ki bugünkü mücadelede oyunun her bölümünde istekli ve coşkulu bir takım vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyunlarının geliştikçe iyi sonuçlar alacaklarını belirtenc Ersun Yanal, şampiyonluk yolundaki rakiplerin yaptığı transferle ilgili gelen soruyu, şöyle yanıtladı: 

Rakiplerin değil, bizim ne yaptığımız önemli. Biz rakibe göre değil, ihtiyaçlarımıza göre transfer yapıyoruz İstediklerimiz bazen oluyor, bazen olmuyor. Transfer yarın da devam edecek. Tabii ki takıma katkıda bulunacak oyuncular istiyoruz.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU