Korku serisi, tekleyen devam filmine rağmen sürecek mi?

2012 yapımı filmin başarısı serinin fitilini ateşlemişti

Lanet'in senaryosunu Scott Derrickson ve C. Robert Cargill kaleme almıştı (Lionsgate)

Lanet'in (Sinister) yönetmeni Scott Derrickson, hayal kırıklığı yaratan devam filminin ardından serinin geri dönme olasılığı hakkında konuştu. 

Lanet'in başrolündeki Ethan Hawke, eşi ve çocuklarıyla birlikte yeni taşındığı evde, korkunç eski filmler keşfeden bir suç yazarı olan Ellison Oswalt'u oynuyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2012 yapımı filmde Hawke'a Juliet Rylance ve James Ransone eşlik etmişti.

İlk film eleştirmenlerce iyi karşılanmış olsa da Lanet 2 (Sinister 2), olumsuz yorumlar almış ve gişede de daha kötü bir performans sergilemişti. 

Lanet 2, 10 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 54 milyon dolar kazanabilmişti.

Inverse'ün sorularını yanıtlayan Derrickson, gelecekte yeni bir filmle Lanet dünyasına geri dönmek istediğini ifade etti. 

"Daha fazla keşfedilmeyi hak ediyor"

Ciaran Foy'un yönettiği devam filminin Lanet kadar iyi olmadığını kabul    eden yönetmen, üçüncü bir film için kullanılabilecek fikirleri olduğunu da sözlerine ekledi:

Gerçekten ilginç bir dünya. Lanet 2'nin başarısız olması gerçekten talihsiz bir durum ama bence bu filmde özel olan pek çok şey var. Eğer daha iyi bir şekilde yapabilirsek kesinlikle daha fazla keşfedilmeyi hak ettiğini düşünüyorum.

Yeni bir Lanet filmi, şeytani güç Bughuul'u ayrıntılı bir şekilde keşfedebilir. Üçüncü film, Lanet serisindeki olaylardan sonra geçebileceği gibi geçmişi de merkeze alabilir. 


Independent Türkçe, Inverse, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU