İDDİA | Ali Babacan'ın partisi 02.02.2020'de kurulacak

Yeni Çağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu: 2 Şubat 2020 Türkiye'yi yönetmeye talip olan parti için müthiş bir tarih

Fotoğraf: AA

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, "Babacan'ın partisinin tarihini açıklıyorum..." başlıklı yazısında Ali Babacan'ın partisinin 2 Şubat 2020'de resmen kurulacağını yazdı. 

Yazının ilgili bölümü şöyle:

Davutoğlu ve Babacan'ın partilerinin kuruluşlarını Recep Tayyip Erdoğan "umursamıyor" gibi yapıyor ama çalışmalarını diğer partilerin liderleri gibi çok yakından ve dikkatle takip ediyor. Bu partilerin kuruluş tarihlerini siyasiler de medya da merakla bekliyor. Babacan Turgut Özal gibi özellikle ekonomi alanında uzman yakın çalışma arkadaşları ile partileşme çalışmalarını sürdürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Babacan'ın "ekonomi, eğitim, sağlık, güvenlik, dış politika, medya, çalışma hayatı, çevre" gibi birçok alanda komisyonlar kurarak partinin programını hazırlamaya başladığını da vurgulayayım. Babacan ise henüz medya önüne çıkmadı ama burada ilk kez açıklayayım.

Abdullah Gül önderliğindeki Ali Babacan'ın partisinin ne zaman kurulacağını ilk kez açıklayayım. Kuruluş tarihi: 02.02.2020 Bence de 2 Şubat 2020 Türkiye'yi yönetmeye talip olan parti için müthiş bir tarih çünkü partililerin aklında kalması için rakamların ahengi çok önemli.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU