Dominic Thiem ve Sloane Stephens'tan erken veda

Favori tenisçilerden tek erkeklerde Avusturyalı Dominic Thiem, tek kadınlarda ise 2017 şampiyonu ABD'li Sloane Stephens ilk turda elendi

Dominic Thiem - Sloane Stephens / Fotoğraf: AFP

ABD Açık Tenis Turnuvası tek erkeklerde Avusturyalı Dominic Thiem, tek kadınlanda ise ABD'li Sloane Stephens, sürpriz sonuçlarla turnuvaya erken veda etti.

Dünya klasmanının 4 numarası Dominic Thiem, 87 numaralı seribaşı İtalyan Thomas Fabbiano'ya 6-4, 3-6, 6-3 ve 6-2'lik setlerle 3-1 mağlup olarak elenmekten kurtulamadı.

Tek kadınlar kategorisinde de sürpriz sonuç yaşandı. 2017'deki ABD Açık'tan zaferle ayrılan turnuvanın 11 numaralı seribaşı Sloane Stephens, dünya klasmanında 127. sırada yer alan Rus Anna Kalinskaya'ya 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup olarak ikinci tura kalma başarısı gösteremedi.

 

Simona Halep - USA TODAY Sports.JPG
Simona Halep / Fotoğraf: USA TODAY Sports

 

Öte yandan, 4  numaralı seribaşı Rumen Simona Halep ise zorlandığı mücadelede ABD'li Nicole Gibbs'i 6-3, 3-6 ve 6-2'lik setlerle 2-1 mağlup etti. Kariyerinde birer Wimbledon ve Fransa Açık şampiyonluğu bulunan Halep, ikinci turda bir başka ABD'li Taylor Townsend ile karşılaşacak.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU