The Idol hayranları şoka girdi: "Aklını kaçırmış olmalı"

"Seks sahnelerine daha az, hikayeye daha çok zaman ayırmalıydılar"

Dizinin başrolündeki Lily-Rose Depp, The Idol için soyunmaktan keyif aldığını söylemişti (HBO) 

The Idol hayranları, pazar gecesi tartışmalı dizinin sadece 5 bölüm yayımlandıktan sonra sona ereceğini öğrendikten sonra hayrete düştü.

Deadline, daha önce The Idol'ın "6 bölümlük bir dizi" olacağını bildirmişti. Ancak çıplaklık ve cinsellik dolu 4. bölümün ardından izleyicilere, sezon finalinin önümüzdeki hafta yayımlanacağı duyurusu yapıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu ani duyuru, pek çok hayranın dizi yapımcılarının 60 dakikalık tek bir bölümde yarım kalan tüm işleri nasıl tamamlayabileceklerini merak etmesine neden oldu.

Tepkisini dile getiren bir izleyici "6 bölüm olacağını sanıyordum, 5 değil! Ne oldu? " diye tweet attı.

Bir diğer Twitter kullanıcısı da şöyle yazdı:

Cidden, tüm bu drama ve tartışmalar sadece 5 bölüm için miydi? The Idol'ı izleyerek zamanımı boşa harcamışım gibi hissediyorum. Çok, çok hayal kırıklığına uğradım.

Bir diğer izleyici de Sam Levinson'ın seks sahnelerine gelen eleştiriler yüzünden bazı sahneleri çıkarmak zorunda kaldığını ve bu nedenle dizinin kısaldığını düşündüğünü ifade etti ve ekledi:

Sanırım The Idol'ı eleştirenler başından beri haklıymış.

Bir diğer izleyici de şöyle yazdı:

Pardon, gelecek hafta The Idol'ın sezon finali mi? Hi̇kaye zar zor i̇lerlemeye başlamıştı. Sam Levinson aklını yi̇ti̇rmi̇ş!

Bir izleyici de dizinin hikayesinin toplarlanmak için en az üç bölüme daha ihtiyacı olduğunu ve bir bölüme sıkışmasının mümkün olmadığını yazdı.

Bir başka mutsuz izleyici de şöyle yazdı:

Seks sahnelerine daha az, hikayeye daha çok zaman ayırmalıydılar çünkü önümüzdeki hafta sezon finali var ve biz daha yeni aksiyona giriyoruz.

Dizinin neden kısa kesildiği belirsiz olsa da, bazı hayranlar bunun dizinin geleceği hakkında açık bir gösterge olduğunu düşünüyor:

Bence The Idol'ın 2. sezonu olmayacak.

The Idol'ın sezon finali, 2 Temmuz pazar günü izleyiciyle buluşacak. Böylece dizinin ilk sezonu, 5. bölümle sona ermiş olacak.


Independent Türkçe, PageSix, JustJared

DAHA FAZLA HABER OKU