Superman: Legacy'deki Clark Kent ve Lois Lane rolleri için yarışan isimler ortaya çıktı

Clark Kent ve Lois Lane rolleri için yarışanlar arasında 4 Britanyalı olduğu bildiriliyor

(DC Comics)

Sıradaki Superman (namı diğer Clark Kent) ve Lois Lane olmak için hangi oyuncuların yarıştığı yeni bir haberde bildirildi.

2025'te gösterime girecek Superman: Legacy'yi, Galaksinin Koruyucuları'yla (Guardians of the Galaxy) tanınan sinemacı ve DC Stüdyoları'nın CEO'su James Gunn yönetecek.

Martta, filmin oyuncu kadrosu hakkında son aylarda dolanan çeşitli söylentileri yanıtlayan Gunn, "[Superman] rolü için hiçbir oyuncuyla tek kelime konuşmadığını" söylemişti.

Deadline'ın 8 Haziran Perşembe günü yayımladığı yeni bir haberde içeriden bilgi veren kaynaklar, iki başrolün ilk yüz yüze deneme çekiminin gelecek günlerde yapılmasının planlandığını öne sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DC'nin ortak başkanları Peter Safran ve Gunn'ın, filme adını veren süper kahraman rolü için Nicholas Hoult (The Great), David Corenswet (Pearl) ve Tom Brittney'le (Grantchester) görüşeceği bildiriliyor.

Öte yandan Emma Mackey (Sex Education), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) ve Phoebe Dynevor (Bridgerton) da Clark Kent'in duygusal ilişki yaşadığı Lois Lane'in deneme çekimlerine hazırlanıyor.

Bu aşamada umut vaat eden 6 adaydan 4'ü Britanyalı (Brosnahan ve Corenswet ABD'li). Deadline'ın kaynakları seçmelerin devam edebileceğini belirtse de bunlar halihazırda teyit edilen isimler.

DC Stüdyoları, deneme çekimlerinin ikinci turuna dair yorum yapmadı.

Gunn daha önce martta, Saksı Olmanın Faydaları'nın (Perks of Being a Wallflower) yıldızı Logan Lerman'ın Superman için "ilk tercih" olduğu söylentisine son vermişti.

Sert bir yanıt veren yönetmen şöyle demişti:

Kayıtlara geçsin, onun kim olduğunu bilmiyorum.

Gunn ocakta, Euphoria'nın yıldızı Jacob Elordi'nin süper kahraman rolüne seçildiği iddialarını da reddetmişti.

Ünlü yönetmen ocakta, "Benim neredeyse her zaman yaptığım gibi, oyuncu seçimleri senaryo bittikten sonra veya bitmeye yaklaştığında yapılacak ve senaryo bitmedi" demişti.

Stüdyonun, Henry Cavill'in role "döneceğini ekimde duyurduğunu" belirtmesine karşın oyuncunun süper kahraman rolünü yeniden canlandırmayacağı geçen aralıkta doğrulanmıştı.

Superman: Legacy, bağlı olduğu DC Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak. Onu Ekim 2025'te gösterime girmesi planlanan, Matt Reeves'in yönettiği The Batman Part II takip edecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU