Britney Spears'dan Mick Jagger gafı: "Kiminle konuştuğum hakkında hiçbir fikrim yoktu!"

41 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı, fotoğrafları çekildiği sırada efsane müzisyeni tanımadığını söyledi

Spears, 9. ve son stüdyo albümü olan Glory'yi 2016'da yayımlamıştı (AP)

Pop yıldızı Britney Spears'dan yıllar sonra bomba bir itiraf geldi. Spears, 2001 MTV Video Müzik Ödülleri'nde yolları ilk kesiştiğinde Mick Jagger'ın kim olduğunu bilmediğini söyledi.

Instagram hesabından Jagger'la konuşurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına dilini çıkarmış göz kırpan üç sarı yüz emojisi ekleyerek şöyle yazdı:

Kiminle konuştuğum hakkında hiçbir fikrim yoktu!

Her yıl düzenlenen ödül töreni 6 Eylül 2001'de, 11 Eylül saldırılarından sadece 5 gün önce New York'taki Metropolitan Opera Binası'nda gerçekleştirilmişti.

Fotoğrafta, 41 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı, siyah dantelli bir elbise giymiş ve 79 yaşındaki efsanevi rock yıldızıyla sohbet ederken görülüyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)


Gecede siyah takım elbiseyle kırmızı gömlek giyen Rolling Stones solisti Jagger da Kid Rock'la birlikte Yılın Videosu ödülünü takdim etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gösteride Spears, I'm a Slave 4 U adlı şarkısını yılan ve kafesteki kaplan gibi hayvanların kullanıldığı unutulmaz bir performansla seslendirmişti.

MTV sunucusu Kurt Loder, Spears'ın performansı öncesinde Jagger'a genç şarkıcının hayranı olup olmadığını sormuştu.

"Elbette hayranıyım" diye yanıtlayan Jagger, şarkıcının 2000'de Rolling Stones'un 1965 tarihli klasiği Satisfaction'ı yorumladığına dikkat çekmişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU