Sex and the City'nin yıldızı Kim Cattrall: Sonunda Samantha'dan kurtuldum

Aktris, seks-pozitif halkla ilişkiler yöneticisi rolünü And Just Like That'in ikinci sezonunda yeniden canlandırıyor

(AP)

Kim Cattrall, Sex and the City'de canlandırığı Samantha Jones karakterinin, artık en çok ilişkilendirildiği rol olmadığını öne sürdü.

66 yaşındaki oyuncu, 1998'den 2004'e kadar yayımlanan son derece popüler dizinin 6 sezonunun yanı sıra 2008 ve 2010'da çıkan iki uzun metraj filmde, cinselliğini özgürce yaşayan halkla ilişkiler yöneticisi Samantha'yı canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakterin seksle ilgili açık sözlü tavrı ve kariyer hırsı nedeniyle milyonlarca hayranın sevgisini toplasa da üçüncü filmin senaryosundan memnun kalmayan Cattrall bu rolü oynamayı bırakarak komedi türündeki spin-off dizisi How I Met Your Father'ın da aralarında bulunduğı yapımlarda rol almaya başladı.

The Sunday Times, Cattrall'e neredeyse 50 yıllık kariyer yapbozunda Samantha'nın nihayetinde sadece bir parça halini alıp almadığını sordu.

Ünlü oyuncu şu yanıtı verdi:

Kesinlikle. Kesinlikle.

Cattrall bu iddiasını desteklemek için birkaç hafta önce New York'taki bir kokteyl partisinde genç bir kadının yanına yaklaşıp "Kafayı bununla bozdum" dediğini anlattı.

Oyuncu, "Elbette Sex and the City'yi kastettiğini [düşündüm]" dedi.

Ama How I Met Your Father'dan bahsediyordu.

Aktrisin yorumları, Sex and the City'nin spin-off'u And Just Like That'te tek sahnelik bir kameo performansıyla Samantha'yı yeniden canlandıracağı haberlerinden birkaç gün sonra geldi.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'in rollerine geri döndüğü And Just Like That'in daha önceki bölümlerinde Cattrall'ın yokluğu, Samantha'nın aniden Londra'ya taşındığı ve eski arkadaşlarından uzak düştüğü belirtilerek açıklanmıştı.

Eğlence sektörü odaklı yayın organı Variety'ye göre Cattrall'ın kısa süreli dönüşü dizinin ikinci sezon finalinde gerçekleşecek ve Samantha, Parker'ın karakteri Carrie Bradshaw'la bir telefon görüşmesi yaparken görülecek.

Cattrall'ın kendi diyaloğunu, oyuncu kadrosunun geri kalanıyla konuşmadan veya onları görmeden çektiği bildiriliyor.
 

Kim Cattrall
Kim Cattrall, Sex and the City'de (HBO)​​​​​​​


Yıllardır Cattrall ve Parker'ın arasının gerçek hayatta bozuk olduğu bildirilirken, bazıları bunun oyuncunun seriden ayrılması üzerinde etkisi olduğu sonucuna varıyor. İkilinin yaşadığı iddia edilen husumet hakkında daha fazla bilgiyi The Independent'ın yazısında bulabilirsiniz.

The Independent'tan Adam White yakın zamanda Cattrall'ın Samantha'sı olmadan And Just Like That'in gelişemediğini ve ilgi uyandıramadığını, oyuncunun kameosunun da dizinin Samantha'sız hayatta kalamadığını ispatladığını yazmıştı.

And Just Like That'in ikinci sezonu 22 Haziran'da HBO Max'te yayımlanacak.

Press Association'dan da yararlanılmıştır.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU