Yaşlı babalar kulübü: Robert De Niro'dan 83'ünde baba olacak Al Pacino'ya destek

"Ne adam ama!"

De Niro ve Pacino son olarak Martin Scorsese'nin yönettiği 2019 yapımı The Irishman'de birlikte rol almıştı (Reuters)

79 yaşındaki ünlü oyuncu Robert De Niro, geçen ay 7. çocuğunu kucağına aldığını söylemişti. 9 Mayıs'ta ET Canada'da yayımlanan röportajda muhabir Brittnee Blair, "6 çocuğunuz olduğunu biliyorum" diyerek soru sormaya başlamış ve oyuncu onu düzeltmişti: 

Aslında 7... Daha yeni bir bebeğim oldu.

Robert De Niro ve sevgilisi Tiffany Chen, Gia Virginia adını verdikleri çocuklarına nisan başında merhaba demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ve şimdiyse De Niro, eski dostu ve rol arkadaşı Al Pacino'nun yaşlı babalar kulübüne katılacak olmasından ötürü son derece heyecanlı.

Tribeca Film Festivali için düzenlenen basın toplantısında De Niro'ya 83 yaşındaki Pacino'nun, 29 yaşındaki Noor Alfallah'tan bebek beklediği ve yeniden baba olmaya hazırlandığı haberi soruldu.

People'ın aktardığına göre De Niro "Ne adam ama" diyerek cevap verdi ve ekledi: 

Bastır Al, Tanrı onu korusun.

Ancak De Niro'nun soruyu yanlış anladığı ortaya çıktı. Ertesi gün Today adlı televizyon programına katılan aktör, Pacino'nun bebeğinin çoktan dünyaya geldiğine inanmış görünüyordu. De Niro, "Dinleyin, Al Pacino'nun yeni bir bebeği oldu, bana dün sabah söylediler" dedi ve ekledi: 

Benden birkaç yaş büyük. Tanrı onu korusun. Onun adına çok mutluyum.

De Niro ve Pacino yıllar boyunca aralarında Baba II (The Godfather II), Büyük Hesaplaşma (Heat) ve The Irishman'in de bulunduğu birçok projede birlikte rol almıştı. 

Robert De Niro ve Al Pacino 50 yıldan daha uzun bir süre önce, henüz 20'li yaşlarındayken tanıştı. Pacino, 2019'da GQ'ya De Niro'yla verdiği ortak röportajda meslektaşı için şunları söylemişti: 

Tanışmamızı çok net hatırlıyorum. İnanılmaz bir şekilde, bu adamı gördüğümde, 'Vay be, ne karizması varmış' diye düşündüm. Hiçbir şey yapmıyordu. Sadece yürüyordu.

Öte yandan De Niro ve Jane Rosenthal'ın 2002 yılında New York'ta başlattığı Tribeca Film Festivali 7 Haziran'da başlayacak. Festivalde De Niro'nun "30 yıldır izlemedim" dediği 1993 tarihli ilk yönetmenlik denemesi Günaha Davet'in (A Bronx Tale) özel bir gösterimi yapılacak. 


Independent Türkçe, CNN, People

DAHA FAZLA HABER OKU