Yeni Sex and the City'de Carrie ve Aidan'ın nasıl barıştığı ortaya çıktı

Sex and the City'nin spin-off'unda Kim Cattrall da şoke edici bir kameo performansıyla kısa süreliğine geri dönecek

Sarah Jessica Parker ve John Corbett, And Just Like That...'te (Craig Blankenhorn/HBO Max)

And Just Like That... Carrie Bradshaw ve Aidan Shaw'un Sex and the City spin-off'unun ikinci sezonunda beklenmedik şekilde nasıl yeniden bir araya geldiğine açıklık kazandırdı.

Eski aşıklar Carrie (Sarah Jessica Parker) ve Aidan (John Corbett) arasında sürpriz bir barışma yaşanacağı ilk kez Ağustos 2022'de duyurulmuştu. Haberin hayranları ikiye böldüğü görülürken, barışmanın karşıtları bunu "toksik" diye nitelendirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1 Haziran Perşembe günü yayımlanan ikinci sezonun resmi fragmanı, seyirciye hikayeden ne bekleyebiceklerine dair kısa bir bakış sunuyor.

Görüntülerde Miranda Hobbs'un (Cynthia Nixon) Che Diaz'la (Sarah Ramirez) yeni bir ilişki yaşadığı görülürken, Charlotte York da (Kristin Davis) gizemli bir iş teklifi alıyor. Son sahnede Carrie, Aidan'a o korkunç "eski sevgili mesajını" veya bu durumda e-postasını gönderirken görülüyor.

Carrie'nin mesajında şöyle yazıyor: 

Selam yabancı... Beni hatırladın mı? EĞER bu halen senin e-postansa, benim, Carrie. Geçen gün öyle düşünüyordum... ve nasıl olduğunu merak ettim.

Sahne burada aniden kesiliyor ve ikili gösterişli bir restorandaki bir locada birlikte kahkaha atarken görülüyor.

Adain, "Burada seninle oturuyorum ve sanki 10 yıl şöyle bir..." dedikten sonra parmaklarını şıklatıyor.
 


Carrie eski sevgilisiyle en son, 1990'ların ses getiren komedi ve dram türündeki dizisinin 4. sezonunda yazışmaya çalışmıştı. Fakat o zamanki uzun özür notu anında spam'e gitmişti.

And Just Like That...'in ikinci sezon finalinde Kim Cattrall'ın, Sex and the City'deki karakteri Samantha Jones rolüyle şoke edici bir dönüş yapacağını öne süren haberlerden birkaç saat sonra fragman yayımlandı.

1998 ile 2004 arasında Samantha'yı oynayan Cattrall, sonraki iki uzun metraj filmde de bu karakteri yeniden canlandırmıştı. Öte yandan daha sonra rol arkadaşlarıyla büyük ölçüde kamuoyuna yansıyan bir husumet yaşayan aktris, role geri dönmekte isteksiz olduğunu belirtmişti.

Halihazırda 66 yaşında olan oyuncu 2016'da, Samantha karakteriyle işinin bittiğini ve o dönem üçüncü Sex and the City filmi olması öngörülen yapımda yer almayı veto ettiğini belirtmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU