Robert de Niro'dan sonra Al Pacino: 83 yaşındaki aktör baba oluyor

Ünlü oyuncu, bir yıldır birlikte olduğu 54 yaş küçük sevgilisinden bebek bekliyor

9 kez Oscar'a aday olan Al Pacino, heykelciği bir kez evine götürdü (Instagram / Reuters)

Robert de Niro'nun 79 yaşında baba olması magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Nisanda 7. kez baba olan De Niro, hamileliği planladıklarını söylemiş ve "Böyle bir şeyi nasıl planlamazsınız ki?" diye sormuştu.

De niro'dan sonra Pacino

Bir bebek haberi de Hollywood'un ağır toplarından Al Pacino'dan geldi. Habere göre 83 yaşındaki Al Pacino ve 8 aylık hamile kız arkadaşı Noor Alfallah bebek bekliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktörün temsilcisi dün TMZ'ye yaptığı açıklamada, 83 yaşındaki Oscar ödüllü aktör ve 29 yaşındaki Alfallah'ın birlikte ilk çocuklarını beklediklerini doğruladı. Pacino ve kendisinden 55 yaş küçük Alfallah, geçen ay Los Angeles'ın lüks restoranlarından E Baldi'de birlikte görülmüştü.

Kült film Yaralı Yüz'ün (Scarface) başrol oyuncusunun iki ayrı kadından üç çocuğu bulunuyor. Pacino ve aktris Beverly D'Angelo'nun, Olivia ve Anton James adında ikiz çocukları var. İkizler 22 yaşında. Ayrıca ünlü oyuncu ve Jan Tarrant'ın Julie Pacino adlı 33 yaşında bir kızları var.

Pacino, 2014'te New Yorker'a verdiği röportajda babalık hakkında konuşmuştu. 

Onlara karşı sorumluyum. Onların hayatının bir parçasıyım. Olmadığım zaman, bu hem beni hem de onları üzüyor.

Hamilelik haberi, Pacino'nun 79 yaşındaki uzun süreli meslektaşı Robert De Niro'nun kız arkadaşı Tiffany Chen'le 7. çocuğunu kucağına aldığı ay geldi.

79 yaşındaki Mick Jagger'la da aşk yaşamıştı

Hollywood efsaneleri 2019 yapımı The Irishman, 1995 yapımı Büyük Hesaplaşma (Heat) ve 1974 tarihli Baba II (The Godfather Part II) gibi filmlerde birlikte rol almıştı.  

Alfallah daha önce Rolling Stones'un solisti Mick Jagger ve milyarder Nicolas Berggruen'le aşk yaşamıştı.

n5.JPG
Alfallah'a yakın bir kaynak, Hollywood yapımcısının Pacino'yla pandemiden beri görüştüğünü söylemişti (Instagram)  


29 yaşındaki Alfallah, 2019'da 93 yaşındaki Clint Eastwood'la görüntülenmiş ancak sadece aile dostu olduklarını söylemişti.

Nisan 2022'de Page Six'e konuşan bir kaynak, Alfallah'ın Pacino'yla arasındaki yaş farkının "sorun teşkil etmediğini" söyledi ve Kuveyt asıllı Amerikalı film yapımcısının "çoğunlukla çok zengin ve yaşlı erkeklerle birliktelik yaşadığını" ekledi.

 
Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU