Tom Hanks'in kırmızı halıdaki öfkeli görüntüsü şaşırttı

66 yaşındaki oyuncu "Hollywood'un en nazik insanlarından biri" olarak tanımlanıyor

Tom Hanks, Forrest Gump ve Philadelphia'yla 1994 ve 95'te arka arkaya iki Oscar kazanmıştı (AFP)

Ünlü oyuncu Tom Hanks, dün akşam Cannes Film Festivali'nde gösterilen yeni filmi Asteroit Şehir'in (Asteroid City) galasına katıldı. 66 yaşındaki aktör, geceye kendisiyle aynı yaştaki eşi Rita Wilson'la geldi.

Hollywood'un en kibar insanlarından biri olarak tanınan Tom Hanks, Cannes Film Festivali'ne katıldığı sırada nadir görülen bir olay yaşandı.

Hayranlarının her zaman güleryüzlü ve neşeli hallerini görmeye alışık olduğu Hanks ve Wilson, kırmızı halıda yürürken festivaldeki bir görevliyle tartışma yaşadı. 

5006858001388989.jpg
Hanks, 1980'lerin sonlarından bu yana Hollywood'un en önemli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor (AFP)


Hanks festival çalışanını azarlar gibi görünürken, filmde yapımcı ve oyuncu olarak yer alan eşi Wilson da görevliyle tartıştı.

Kimliği bilinmeyen smokinli festival görevlisi, çiftle konuşurken durumu yatıştırmaya çalışıyor gibi görünüyordu. Tom Hanks'se fotoğraf çektirmek üzere kırmızı halıya doğru ilerlemeden önce bir hayli sinirli gözüktü.

5253425254855716.jpg
Hanks son olarak 2020'de, Mahallede Güzel Bir Gün (A Beautiful Day in the Neighbourhood) filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında adaylık kazanmıştı (AFP)


Tom Hanks, gala için giydiği siyah smokin ve beyaz gömleğinin üzerine taktığı papyonuyla şık bir görüntü çizdi. Eşi Rita Wilson da siyah şık elbisesi ve yere kadar uzanan uzun siyah peleriniyle göz alıcı görünüyordu. Elbise, kırmızı halıdaki spot ışıklarının altında parıldayan gümüş mücevherlerle süslenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hanks ve eşi Wilson, filmi izlemek üzere içeri girmeden önce kameralara poz verirken son dereve neşeli görünüyordu ve az önce yaşadıkları tartışmadan eser yok gibiydi.

Wes Anderson yönetmenliğindeki Asteroit Şehir, 1950'lerde Amerika'daki kurgusal bir çöl kasabasında geçiyor. Hikaye, Jason Schwartzman'ın canlandırdığı dul adamın 4 çocuğunu Hanks'in canlandırdığı büyükbabalarını görmeye götürmesini konu alıyor.

8259034175934971.jpg
Yıldızlarla dolu kadrosuyla Asteroit Şehir, Cannes'da Altın Palmiye için yarışıyor (AFP)


Filmde Tom Hanks'in yanı sıra Scarlett Johansson, Margot Robbie, Steve Carell, Maya Hawke, Edward Norton, Tilda Swinton, Bryan Cranston ve Sophia Lillis gibi pek çok yıldız isim de yer alıyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, News.com.au

DAHA FAZLA HABER OKU