7. kez baba olan Robert De Niro kız arkadaşı Tiffany Chen'le Cannes'daki bir partide görüldü

"Baba"nın yıldızı önceki haftalarda beklenmedik bir şekilde, 79 yaşında 7. çocuğuna sahip olduğunu açıklamıştı

Robert De Niro, 76. Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda (AFP)

Robert De Niro ve kız arkadaşı Tiffany Chen, kızlarının dünyaya gelmesinden sadece birkaç hafta sonra, hafta sonu Cannes Film Festivali'ndeki bir partide görüntülendi.

İkili koyu renkli kıyafetleriyle uyumluydu. 79 yaşındaki Zor Baba ve Dünür (Meet the Fockers) yıldızı siyah bir klasik takım elbise giyerken Chen, havacı tarzı güneş gözlükleriyle tamamen siyah bir kıyafet tercih etmişti.

Oyuncu, her yıl düzenlenen film festivalinde 9 dakika boyunca ayakta alkışlanan son projesi Killers of the Flower Moon'un galası için halihazırda Cannes'da.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Martin Scorsese'nin yönettiği ve Leonardo DiCaprio'nun da rol aldığı film, 1920'lerin başında Oklahoma eyaletindeki Osage County'de işlenen Osage halkı cinayetlerini konu alıyor.

Önceki haftalarda De Niro beklenmedik bir şekilde, 7. kez baba olduğunu açıkladı.

Baba 2’nin (Godfather Part II) yıldızı, 9 Mayıs Salı günü ET Canada'da yayımlanan röportajında, yakında vizyona girecek komedi filmi Eyvah Babam'ın (About My Father) tanıtımını yaparken bir yandan da ebeveynlik hakkında konuştu.

Röportajı yapan Brittnee Blair, "6 çocuğunuz olduğunu biliyorum" diyerek bir soru sormaya başladı ve bu noktada oyuncu onu düzeltti. "Aslında 7" dedi ve "Daha yeni bir bebeğim oldu" diye ekledi.

De Niro'nun bir temsilcisi daha sonra medya organına, oyuncunun artık 7 çocuk babası olduğunu doğruladı.

CBS Mornings daha sonra çocuğun 6 Nisan'da doğduğunu ve tam adının Gia Virginia Chen-De Niro olduğunu açıkladı.

Zor Baba ve Dünür'ün yıldızı ayrıca Amerikan yayın organı Page Six'e hamileliğin planlı olduğunu söyledi.

Böyle bir şeyi nasıl planlayamazsınız.
 

Robert De Niro ve partneri Tiffany Chen, Gia Virginia Chen-De Niro'ya nisan başında merhaba dedi - ve şimdi o da  #CBSMornings'te ilk kez ulusal TV'ye çıkıyor.

 

De Niro'nun haberi soğukkanlılıkla duyurmasından kısa süre sonra, Eyvah Babam'daki rol arkadaşı Kim Cattrall'ın, aktörün çocuğunun annesinin kimliğini filmin galasında açıkladığı görüldü.

Kanadalı oyuncu, filmin New York galasında De Niro'yu ve "ruh eşini", söylentilere göre kız arkadaşı olan Tiffany Chen'i tebrik etti.

People'ın haberine göre ikili, Chen'in dövüş sanatları eğitmeni olarak çalıştığı, 2015 yapımı Stajyer'in (The Intern) setinde tanışmış.

De Niro'nun önceki partnerlerinden 6 çocuğu daha var. De Niro ve ilk eşi Amerikalı oyuncu Diahnne Abbott, 51 yaşındaki kızları Drena ve 46 yaşındaki oğulları Raphael'in ebeveynleri. Çift 1976'dan 1988'e kadar evli kaldı.

Ünlü oyuncu 1995'te, eski kız arkadaşı model Toukie Smith'le, şu anda 27 yaşında olan ikizler Julian ve Aaron'ı kucağına almıştı.

Ayrıca De Niro'nun eski eşi Grace Hightower'la 25 yaşındaki Elliot adında bir oğlu ve 11 yaşındaki Helen adında bir kızları var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/extras/lifestyle

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU