Robert De Niro, 7. çocuğunun adını açıklayıp ilk fotoğrafını paylaştı

Oyuncu, nisanda partneri Tiffany Chen'le kızını kucağına aldı

(AP)

Robert De Niro, ilk kez fotoğrafını paylaştığı yenidoğan kızının adını açıkladı.

CBS Mornings'in perşembe günkü bölümünde Gayle King, De Niro'nun yenidoğan bebeği hakkında kendisiyle paylaştığı bazı yeni ayrıntıları açıkladı. Televizyon sunucusunun açıklamaları, 79 yaşındaki oyuncunun 7'inci çocuğunu kucağına aldığını duyurmasından iki gün sonra geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

King daha sonra açık pembe bir tulum içindeki siyah saçlı yenidoğan bebeğin fotoğrafını gösterdi. Ardından çocuğun 6 Nisan'da doğduğunu ve tam adının Gia Virginia Chen-De Niro olduğunu açıkladı.

Sunucu, De Niro ve partneri Tiffany Chen'in ailelerine yeni katılan bu bebekten dolayı "mutluluktan havalara uçtuklarını" söyledi.

Aktardığına göre King, De Niro'ya yeni bebeğinin "planlı" olup olmadığını sormuş. Bunun üzerine De Niro ona "evet" demiş ve hem kendisinin hem de partnerinin "çocuğu istediğini" söylemiş. King, Baba (Godfather) yıldızının başka bir çocuk sahibi olmakta ne kadar "coşkulu" ve "heyecanlı" hissettiğini vurguladı.

De Niro, 8 Mayıs'ta ET Kanada'ya verdiği röportajda, son komedi filmi Eyvah Babam'ın (About My Father) tanıtımı sırasında ebeveynlik hakkında konuşurken yeniden baba olduğunu ilk kez açıklamıştı.

Röportajı yapan Brittnee Blair "6 çocuğunuz olduğunu biliyorum" dediğinde, oyuncu onu düzeltmiş ve şöyle cevap vermişti:

Aslında 7. Daha yeni bir bebeğim oldu.

Eyvah Babam'ın 9 Mayıs'taki galasında De Niro, hamileliği planladıklarını ilk olarak Page Six'e belirtmişti. "Böyle bir şeyi nasıl planlamazsınız?" diye sormuştu.

De Niro'nun haberi duyurmasının ardından, yeni filmindeki rol arkadaşı Kim Cattrall'ın aktörün çocuğunun annesinin kimliğini açıkladığı görüldü.
 

Robert De Niro ve partneri Tiffany Chen, Gia Virginia Chen-De Niro'ya nisan başında merhaba dedi - ve şimdi o da  #CBSMornings'te ilk kez ulusal TV'ye çıkıyor.


Eyvah Babam'ın galasında Extra'ya konuşan Cattrall şunları söyledi:

Tanrı onu ve hayat arkadaşını korusun. Tiffany çok güzel bir kadın. Bir keresinde ailesiyle birlikte sete gelip çekimleri izledi, muhteşem görünüyordu ve tatlıydı. Her ikisi için de mutluyum.

Zor Baba ve Dünür (Meet the Fockers) yıldızının yenidoğan kızının yanı sıra önceki ilişkilerinden 6 çocuğu daha var.

De Niro ve ilk eşi Diahnne Abbott'un Drena adında 51 yaşında bir kızları ve Raphael adında 46 yaşında bir oğulları var. Ünlü oyuncu 1995'te, eski kız arkadaşı Toukie Smith'le, şu anda 27 yaşında olan ikizler Julian ve Aaron'ı kucağına almıştı. Ayrıca De Niro'nun eski eşi Grace Hightower'la 25 yaşındaki Elliot adında bir oğlu ve 11 yaşındaki Helen adında bir kızları var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU