Britney Spears'ın ünlü isimlerle kaçamaklarını da anlattığı otobiyografisi ertelendi

Spears'ın iki büyük Hollywood yıldızıyla yaşadığı ilişkiler, kitapla ilgili yasal endişelere neden oldu

Geçen ay tek başına Hawaii'ye giden Spears'ın alyansını takmaması dikkat çekmişti (AP)

Britney Spears'ın yakında çıkacak otobiyografisinin yayın tarihi, içinde bahsettiği bazı yıldızlarla ilgili endişeler nedeniyle ertelendi. The Sun'ın dün yayımladığı habere göre yayıncı Simon & Schuster, iki Hollywood yıldızından mektup almasının ardından kitabı beklemeye aldı. 

41 yaşındaki pop yıldızının hayatına dair her şeyi anlattığı kitabını şubatta yayımlaması bekleniyordu ancak bu koşullarda yıl sonundan önce çıkması beklenmiyor. Otobiyografinin içerisinde müstehcen detaylar olduğu tahmin ediliyor.

Ertelenme haberi, Glee ve American Horror Story'nin yaratıcısı Ryan Murphy'nin Spears'ın kısıtlayıcı vesayet altında yaşadığı yılları anlatacak bir şov yazmakla ilgilendiğine dair söylentilerin ardından geldi.

britney-spears_5270416.jpg
Britney Spears'la Justin Timberlake, 1999 ve 2002 yılları arasında ilişki yaşamıştı (AP)


Şimdiye kadar hangi ünlü kişilerin kitap için yayıncıyla temasa geçtiği belli değil. Ancak Simon & Schuster'in, kitabın prodüksiyonuna nasıl devam edileceği konusundahukuk ekibiyle görüşmeler yaptığı bildiriliyor.

"Britney'nin kitapta acımasızca dürüst olduğunu" söyleyen bir kaynak, çok sayıda ünlünün isminin geçtiğini de ekledi:

Britney'yi tanıyan ve yazdıklarından korkan kişiler tarafından yayıncılara sert ifadeler içeren yasal mektuplar gönderildi.

Yayıncıya mektup yazan kişilerin kitapta kendilerinden bahsedildiğini teyit edip etmedikleri ya da bu adımı proaktif olarak atıp atmadıklarıysa henüz belli değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kaynak, "Şu anda herhangi bir hareket yok ve kitabın ne zaman çıkacağı konusunda endişeler var" diye ekledi. 

15 milyon dolarlık avans

Spears otobiyografisinde, gençlik yıllarındaki uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelesi hakkında bir anı kitabı ve 2020'de Broken People adlı ilk romanını yazmış olan gazeteci Sam Lansky'den yardım aldı.

Page Six, daha önce Spears'ın otobiyografisi için 15 milyon dolar avans aldığını bildirmişti. 

Kitap, Spears'ın önceki aşklarını anlatmasının yanı sıra yıldızın 70 yaşındaki babası Jamie Spears tarafından yönetilen vesayeti altında yaşadığı dönemi ve sıkıntıları da kapsayacak.

Kitap ayrıca Spears'ın 29 yaşındaki aktör Sam Asghari'yle olan ilişkisi ve evliliğini de anlatacak. 

Britney'nin 2004'te çocukluk arkadaşı Jason Alexander'la 55 saatliğine yaptığı evlilik iptal edilmişti. Pop yıldızı aynı yıl 45 yaşındaki dansçı Kevin Federline'la evlenmiş ama çift 2007'de boşanmıştı.

Britney ayrıca 42 yaşındaki Justin Timberlake, 40 yaşındaki koreograf Wade Robson, 46 yaşındaki aktör Colin Farrell ve 51 yaşındaki paparazzo Adnan Ghalib'le de ilişki yaşamıştı.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU