Kim Kardashian, elbiselerini çay poşetleriyle boyadığını açıkladı

Realite şov yıldızı, vücut şekillendirici giyim markası SKIMS'i pazardaki "eksikliği gidermek" için kurmuş

(AP)

Kim Kardashian, vücut şekillendirici giyim markası SKIMS'i cilt tonuna uygun iç çamaşırı bulma sorununa bir çözüm olarak kurduğunu söyledi.

Keeping Up With The Kardashians'ın yıldızı, cildine uygun rengi elde etmek için eski şekillendirici kıyafetlerini "kahve veya çay poşetleriyle" nasıl boyadığını anlattı.

25 Nisan Salı günü 2023 TIME100 Zirvesi'nde konuşan Kardashian şunları söyledi:

Ben vücut şekillendirici kıyafetler giymeyi seviyorum ve arkadaşlarımın çoğu bir yana, benim cilt tonuma uyan bir renk tonu yoktu, ben de buna bir çözüm arıyordum.

Daha soluk bir renk olan çok açık ten rengi ya da siyah renk vardı. Gerçekten arada hiçbir renk yoktu.

Kardashian şöyle devam etti:

Bu yüzden kahve ve çay poşetlerini alıp lavaboya ya da küvete atıyor, içine şekillendirici giysiler koyuyordum.

Hepsini kesiyordum çünkü biliyorsunuz, kesimleri doğru değildi ve kendi yaptıklarımdan birini buldum, onları hep saklamıştım ve geriye dönüp baktığımda ne yapmaya çalıştığımı görmek çok komikti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kardashian, farklı cilt tonlarında şekillendirici giysiler sunan SKIMS'in pazardaki "eksikliği gidermek" için bir fırsat olduğunu belirtti.

Girişimci, "Böyle bir şey olmadığı için bunu yaratmak ve daha iyi malzemeler, daha iyi renkler bulmak istedim, ten rengi tonlarının epey geniş bir yelpazesini piyasaya sürdük ve oradan büyüdük" dedi.

Kardashian, markayı 2019'da piyasaya sürdü. 2022 itibarıyla SKIMS, 3,2 milyar dolar değerindeydi.

2016'da Kardashian, o yıl Cannes Film Festivali'nde giydiği özel tasarım elbisesinin bir kısmını Earl Grey çay poşetleriyle boyadığına dair bir video yayımlamıştı.
 


Lan Yu Couture tarafından özel olarak dikilen elbise, ten rengi olması gereken ancak Kardashian'ın ten rengine uymayan bir slip elbisenin üzerine giyilecek olan karmaşık işlemeli bir kıyafetti.

Realite şov yıldızı, "Gümüş tabakanın altındaki ten rengi file elbiseyi koyulaştırmaya çalışmak zorunda kaldık çünkü ten rengime uymayacak kadar açıktı" diye açıkladı.

Cannes'a gitmek için yola çıkmadan önce sadece iki saatimiz vardı, bu yüzden Earl Grey çay poşetlerini bir lavaboya koyduk ve elbiseyi boyamak için yaklaşık 30 dakika içinde beklettik.

Kardashian'ın ekibi daha sonra elbiseyi kurutmuş ve böylece Kim, onu kırmızı halıda giyebilmiş.

Kardashian geçen yıl, her yıl düzenlenen Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (Council of Fashion Designers of America/CFDA) Moda Ödülleri'nde şekillendirici giyim markasıyla ödül aldı.

İlk kez verilen İnovasyon Ödülü'nü kabul ederken Kim, bu fırsatı sektöre "beden eşitliği ve çeşitliliği sadece bir trend değil, kalıcı olarak benimseme" çağrısı yapmak için kullandı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU