Prens William en sevdiği kokteyli tuhaf bir ifadeyle tanımladı

Galler Prensi, Birmingham'da bir Hint restoranını ziyaret etti

Galler Prensi William ve Galler Prensesi Kate Middleton, bağımsız bir aile işletmesi olan otantik Hint restoranı Indian Streatery'i ziyaret etti (Arthur Edwards/AFP)

Galler Prensi, karşılama personeli olarak çalışabileceğini kanıtlasa da kokteyl uzmanı görevinde yetersiz kalabilir.

20 Nisan Perşembe günü Prens William ve Galler Prensesi Kate Middleton, Birmingham'da sokak yemekleri yapan bir Hint restoranını ziyaret etti.

Kraliyet çifti Birmingham'ın Bennetts Hill caddesindeki Indian Streatery isimli restorandayken William, iki kişilik akşam yemeği rezervasyonu aldı.

Restoranı arayan müşteriler, Prens ve Prenses'i orada görmenin "çok hoş bir sürpriz" olduğunu ve telefona William'ın cevap verdiğine dair "hiçbir fikirleri" olmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan restoranın genel müdürü Dhiraj Sharma, eşinden esinlenilen bir kokteyle ne isim vereceğini sorduğunda William'ın hiçbir fikri yok gibi görünüyordu.

Indian Streatery'nin menüsünde, işletmenin arkasındaki her bir aile üyesinin adını taşıyan kokteyller yer alıyor.

Ancak William, Sharma'ya votkayı tercih ettiğini ve votka, triple sec ve misket limonu suyu içeren Kamikaze kokteylini sevdiğini söyledi ve bu içkiyi, şüphe uyandırıcı bir şekilde "sessiz ama ölümcül" diye tanımladı.

"Sessiz ama ölümcül" ifadesi genellikle birinin sessizce ama epey rahatsız edici bir koku yayarak yellenmesini tanımlamak için kullanılıyor.

Bu aynı zamanda başrollerini Kim Poirier, Jason Mewes ve William Sadler'ın paylaştığı Kanada yapımı 2011 tarihli korku-komedi filminin de adı.

Öte yandan Kate, böyle kafa karıştırıcı bir yorum yapmadı ve sadece şöyle dedi: 

Tekilayı epey severim.

Birmingham'da iki yere uğrayan çiftin ikinci durağı Birmingham Kuyumcular Mahallesi'ndeydi.

William ve Kate, The Rectory barını ziyaret ederek şanslarını dartta denedi. Çift, kentin yaratıcı endüstriler sektöründen yerel işletme sahipleri ve çalışanların yanı sıra Birmingham doğumlu Alison Hammond'la da görüştü.

Çiftin ziyareti, Kral III. Charles ve Konsort Kraliçe Camilla'nın 6 Mayıs Cumartesi günü yapılacak taç giyme töreni öncesinde gerçekleşti.

En büyük oğulları Prens George'un Sembolik Yaver rolünü üstleneceği törenin ardından Prens ve Prenses'in, yeni taç takan Kral ve Kraliçe'yle birlikte Buckingham Sarayı'nın balkonuna çıkması bekleniyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU