George Clooney, Johnny Depp'in Ocean's Eleven'ı reddettiği için "pişman olduğunu" söyledi

Yıldız oyuncu, 2001 tarihli soygun filminin baş rolünde Danny Ocean'ı canlandırmıştı

Brad Pitt ve George Clooney`, Ocean's Eleven'da (Warner Bros Pictures)

George Clooney, 2001 yapımı Ocean's Eleven'da başrol oynama şansını geri çeviren bazı Hollywood yıldızlarına dair konuştu.

2023 TCM Klasik Film Festivali'nde konuşan Clooney ve yönetmen Steven Soderbergh, nihayetinde Matt Damon'ın aldığı yankesici rolü Linus'u oynamak için bazı aktörlerin nasıl görüşmelerde bulunduğundan bahsetti.

Clooney şunları söyledi:

Steven, Tatlı Bela (Erin Brockovich) ve Traffic'i yeni bitirmişti ve her iki film için de en iyi yönetmenliğe aday gösterilmişti. Bu yüzden insanlar gerçekten de Steven'la çalışmak istiyordu.

Buna rağmen Clooney, birkaç yıldızın, dünya çapında 450 milyon 728 bin 529 dolar gişe hasılatı elde eden filmde rol almayı geri çevirdiğini ekledi.

Clooney "Reddettiler" dedi.

Bazı çok ünlü oyuncular bize hemen s***ir olup gitmemizi söyledi. Mark Wahlberg, Johnny Depp [ikisi de Linus rolü için görüşüyordu]. Başkaları da vardı. Şimdi pişmanlar. Bense b**tan Batman'i yaptığıma pişmanım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ocean's Eleven'ın oyuncu kadrosununda soygunu planlayan eski mahkum Danny Ocean rolüyle yer alan Clooney, birçok kişinin tüm zamanların en kötü süper kahraman filmi olarak gördüğü 1997 tarihli Batman ve Robin (Batman & Robin) hakkında sık sık şakalar yapıyor.

Bir röportajında Clooney, eşi Amal'ın kendisine "saygı duymasını" istediği için filmi izlemesine izin vermeyeceğini itiraf etmişti.

Geçen yıl Clooney, Amal'la arasındaki 17 yıllık yaş farkının ilişkilerini nasıl etkilediğini anlatmıştı.

Cloooney, daha yaşlı olduğu için, gençlik günlerindekinin aksine önemsiz şeylere odaklanmadığını söylemişti. Clooney, "Amal duvarı sarıya boyamak istiyor" demişti.

Ve daha genç olsaydım, bunun aptalca bir renk olduğunu düşünürdüm. Şimdi sadece 'Umurumda değil. Duvarın sarı olması kimin umurunda?' diyorum.

Clooney önümüzdeki dönemde Brad Pitt ve Amy Ryan'la birlikte Wolfs filminde izlenebilir. Film, aynı işe atanan iş bitirici iki yalnız kurdun hikayesini anlatıyor.

Clooney son olarak Julia Roberts'la romantik komedi filmi Cennete Bilet'te (Ticket to Paradise) rol almıştı. The Independent'ın filmle ilgili üç yıldız verdiği eleştirisini buradan okuyabilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU