Woody Harrelson, "Babamız aynı olabilir" diyen Matthew McConaughey'in DNA testi yaptırmasını istiyor

"Farklı bir baba ve kardeş kazanırsın"

True Detective'in ilk sezonunda rol alan Woody Harrelson ve Matthew McConaughey, yakın dost olmalarıyla biliniyor (HBO)

Woody Harrelson, Matthew McConaughey'in "Babamız aynı olabilir" demesiyle ilgili konuştu. The Late Show with Stephen Colbert'ın salı yayımlanan bölümüne konuk olan ünlü aktör, "Bu doğru olabilir" dedi.

Harrelson, yakın arkadaşı McConaughey ve ailesiyle Yunanistan'da yaptıkları tatilde bir ara pişmanlıklardan konuştuklarını söyledi:

Ben de 'Babamın hiç pişmanlık duymaması tuhaf' demiştim. McConaughey'in annesini uzun zamandır tanıyorum. O da 'Babanı… tanırdım' diye konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kay McConaughey'in duraksamasını "imalarla dolu" olarak niteleyen 61 yaşındaki yıldız, ikilinin görüştüğü zamanla McConaughey'in hamile kaldığı zamanın birbirine çok yakın olduğunu ifade etti.

Bununla birlikte Harrelson, dostunun DNA testi yaptırmak istemediğinin altını çizdi:

Test yapmak istiyoruz ama onun için bu çok daha büyük bir mesele. Yani babasını kaybediyormuş gibi hissediyor. Ama ben 'Hayır, farklı bir baba ve kardeş kazanırsın' diyorum.

53 yaşındaki McConaughey, geçen hafta konuk olduğu podcast'te Harrelson'ın üvey kardeşi olabileceğini söylemişti:

Ne kadar yakın olduğumuz ve ailelerimiz hakkında oturmuş konuşuyorduk. Annem de oradaydı ve 'Woody, babanı tanırdım' dedi. Annemin 'Tanırdım' dedikten sonrasını hiçbir şey söylemese de herkes anladı.

Başarılı aktör bunun ardından Harrelson'la aile geçmişlerini araştırdıklarını açıklamıştı:

Annem ve babamın ikinci boşanmaları sırasında Harrelson'ın babasının izinli olduğunu öğrendik. Teksas'ın batısında bir toplanmanın, görüşmenin ya da ‘tanırdım'ın anının yaşanmış olabileceğini gösteren muhtemel makbuz ve yerler var.

Harrelson'ın babası Charles Harrelson, ilk kez 1960'ta silahlı soygundan hüküm giyse de kolluk kuvvetleriyle yaptığı anlaşma neticesinde parmaklıklar ardına konmaktan kurtulmuştu. Charles Harrelson 1973'te cinayetten hapse atılırken 5 yıl sonra iyi halden serbest bırakılmıştı. Bir yargıcı öldürmekten 1981'de iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Charles Harrelson, 2007'de cezaevinde ölmüştü.

1997'de tanışan iki yakın dost, True Detective'den sonra komedi dizisinde buluşuyor. İkilinin Teksas'ta birlikte yaşadıkları bir hikayeyi anlatan Brother From Another Mother adlı dizinin hazırlıkları sürüyor.

 

Independent Türkçe, NME, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU