Matthew McConaughey: Woody Harrelson'la babamız aynı olabilir

"Woody, babanı tanırdım"

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, True Detective'in ilk sezonunda başrolde yer almıştı (AP)

Matthew McConaughey, yakın arkadaşı Woody Harrelson'ın üvey kardeşi olabileceğini söyledi. İki gün önce yayımlanan Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa adlı podcast'e konuk olan McConaughey, DNA testi yaptırmayı düşündüklerini ifade etti.

Hollywood yıldızı, kendisine benzeyen arkadaşına çocuklarının "Woody amca" dediğini, Harrelson'ın evlatlarının da kendisine "Matthew amca" diye seslendiğini belirtti:

Ailem, onun pek çok fotoğrafındakinin ben olduğumu sanıyor. Harrelson'ın ailesi de benim birçok fotoğrafımda onun olduğunu düşünüyor.

McConaughey, birkaç sene önce Harrelson'la ailecek gittikleri Yunanistan tatilini şöyle anlattı:

Ne kadar yakın olduğumuz ve ailelerimiz hakkında oturmuş konuşuyorduk. Annem de oradaydı ve 'Woody, babanı tanırdım' dedi. Annemin 'Tanırdım' dedikten sonrasını hiçbir şey söylemese de herkes anladı.

Başarılı aktör bunun ardından Harrelson'la aile geçmişlerini araştırdıklarını açıkladı:

Annem ve babamın ikinci boşanmaları sırasında Harrelson'ın babasının izinli olduğunu öğrendik. Teksas'ın batısında bir toplanmanın, görüşmenin ya da ‘tanırdım'ın anının yaşanmış olabileceğini gösteren muhtemel makbuz ve yerler var.

1969 doğumlu McConaughey, DNA testi yaptırıp yaptırmamayı True Detective'deki rol arkadaşıyla hâlâ tartıştıklarını çünkü cevabın kendisi için zor olabileceğini vurguladı:

Benden bir şans vermemi istiyor. '53 yıl inandıktan sonra babamın benim babam olmayabileceğini mi söylemeye çalışıyorsun?' diyorum. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

61 yaşındaki Harrelson'ın babası Charles Harrelson, ilk kez 1960'ta silahlı soygundan hüküm giyse de kolluk kuvvetleriyle yaptığı anlaşma neticesinde parmaklıklar ardına konmaktan kurtulmuştu. Charles Harrelson 1973'te cinayetten hapse atılırken 5 yıl sonra iyi halden serbest bırakılmıştı. Bir yargıcı öldürmekten 1981'de iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Charles Harrelson, 2007'de cezaevinde ölmüştü.

1997'de tanışan iki yakın dost, True Detective'den sonra komedi dizisinde buluşuyor. İkilinin Teksas'ta birlikte yaşadıkları bir hikayeyi anlatan Brother From Another Mother adlı dizinin hazırlıkları sürüyor.

 

Independent Türkçe, The Guardian, CNN International, Nicki Swift

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU