Matthew McConaughey en sevilen rollerinden birini falcının tavsiyesiyle kabul etmiş

"Falcıyı film stüdyosu ayarlamış olabilir"

Matthew McConaughey filmde Benjamin karakterini canlandırıyordu (Paramount Pictures)

Ünlü oyuncu Matthew McConaughey, kariyerinde önemli yeri olan 2003 tarihli romantik komedi filmi Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?'deki (How to Lose a Guy in 10 Days) rolü nasıl kabul ettiğini anlattı.

20. yıldönümü yaklaşan filmin başrol oyuncuları McConaughey ve Kate Hudson, Vanity Fair'e konuştu.

53 yaşındaki McConaughey, başta rolü kabul edip etmemek arasında kararsız kaldığını söyledi ve teklifi değerlendirdiği sırada başından geçen olayı şöyle aktardı:

Birden karşıma bir adam çıktı ve 'Hızlıca falına bakabilir miyim?' dedi.

McConaughey, "Tamam" diyerek onayladığı falcının söylediklerini anlatarak devam etti:

Şu anda düşündüğün bir film teklifi var. Romantik komedi. Filmde oynamalısın yoksa hayatının en büyük pişmanlıklarından biri olur. Çok eğleneceksin, harika bir deneyim olacak ve çok fazla para kazanacaksın.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, gizemli adamı film stüdyosunun tuttuğunu düşündüğünü ama yine de kararını etkilediğini ve ertesi gün teklifi kabul ettiğini belirtti.

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?, ilişkide "asla yapılmaması gerekenler" listesini hayata geçirmeye çalışan dergi yazarı bir kadın ve patronuyla her kadını kendine aşık edebileceğine dair iddiaya giren çapkın bir adamın karşılaşmasını anlatıyor.

50 milyon dolar bütçeyle çekilen film, dünya genelinde 177 milyon dolar hasılat elde ederek romantik komedi yapımlarına göre büyük başarı elde etmişti.

 

Independent Türkçe, Page Six, Vanity Fair

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU