John Wick'in yönetmeni, 5. film hakkında konuştu

"Seyircilerin gelip 'Daha fazlasını istiyoruz' demesi çok gurur verici"

 John Wick 4, 2 saat 49 dakikalık süresiyle serinin bugüne kadarki en uzun yapımı (Lionsgate)

Yeni filmiyle beyazperdeyi sarsan John Wick serisinin muhtemel 5. filmi konuşulmaya devam ediyor. Serinin yönetmeni Chad Stahelski, yeni filme kapılarının açık olduğunu söyledi.

The Hollywood Reporter's Behind the Screen adlı podcast'in 31 Mart'ta yayınlanan bölümüne konuk olan Stahelski şöyle konuştu:

Seyircilerin gelip 'Daha fazlasını istiyoruz' demesi çok gurur verici. Bunun para kazanmakla alakası yok. Seyircinin daha fazlasını istemesi doğal. Sanırım hepimizin 'Vay canına, sırada ne var görelim' demek için biraz zamana ihtiyacı var.

Ünlü yönetmen, serinin başrol oyuncusu Keanu Reeves'le "Evet, bir film daha yapmayacağız" deyip daha sonra fikirlerini değiştirebileceklerini söyledi:

Birdenbire 'Evet ama bir fikrim var' diyebiliriz. Buna kapımız açık.

John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) sonunda John Wick'in cenaze töreninin yapılması, bir devam filmini zorlaştırıyor. Fakat seyirciler Wick'in cansız bedenini hiç görmüyor. 5 filmin senaryosunun da buradaki açıklıktan faydalanarak yazılabileceği düşünülüyor. 

Lionsgate film stüdyosu da John Wick 4'ün gişedeki başarısının ardından 5. filmi tekrar gündemine almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stüdyonun yöneticisi Joe Drake, 26 Mart'ta The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda şunları söylemişti:

Hepimiz biraz dinleneceğiz ve daha sonra 5. filmi yapmanın inandırıcı bir yolu olup olmadığına dair fikirler üretmeye başlayacağız. Ama hiçbir şey için garanti veremem.

Ünlü aksiyon serisinde Reeves'e Laurence Fishburne ve Lance Reddick gibi isimler de eşlik ediyor. Reddick, 17 Mart'ta 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Stahleski, Reeves ve Fishburne de filmin prömiyerinde ünlü oyuncuyu anmıştı.

22 Mart'ta vizyona giren John Wick 4, 2 Nisan itibarıyla dünya genelinde yaklaşık 245 milyon dolar hasılata ulaştı.

 

Independent Türkçe, The Hollywood ReporterWe Got This Covered

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU