The Last of Us'ın ikinci sezonun çekildiği yer, Pedro Pascal'ın akıbetiyle ilgili büyük bir ipucu veriyor olabilir

Dizinin devamı Kanada'nın Vancouver şehrinde çekilecek

"The Last of Us" (Box Office)

The Last of Us'ın ikinci sezonunun çekileceği yer açıklandı ve bu yer, hayranlara yapımcıların diziyi hangi yöne götürdüğünü söyleyebilir.

HBO'nun video oyunu uyarlamasının ilk sezonu Kanada'nın Alberta eyaletinde çekilmiş ve burası dizide Teksas, Wyoming ve Missouri gibi bölgelerin yerine geçmişti.

31 Mart Cuma günü Deadline dergisi, ikinci sezonun Vancouver'da, Alberta'nın bin kilometre batısında çekileceğini bildirdi.

Bu ayrıntı başlangıçta önemli görünmese de, video oyunlarının hayranları Bölüm II'deki hikayenin önemli bir kısmının ABD'deki Pasifik Kuzeybatısı'nda geçtiğini biliyor.

Dizi sorumluları Neil Druckmann ve Craig Mazin, ikinci sezonun oyunun 2020'de çıkan devam bölümündeki olayları kapsayacağını doğruladı ama bunu tek sezonda yapmayacaklarını söyledi.

*Bundan sonrası The Last of Us: Part II hakkında spoiler içerir, bizden uyarması*

Dizinin Vancouver'a taşınması, Pedro Pascal'ın canlandırdığı Joel'in ikinci sezonda öldüğünü göreceğimiz anlamına gelebilir. Oyunda Ellie, Joel'in ölümünün intikamını almak için Wyoming'deki Jackson kasabasından kaçışının ardından Washington eyaletinin Seattle şehrine gidiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vancouver, Seattle'dan sadece birkaç saat uzaklıkta, ABD-Kanada sınırının hemen karşısında yer alıyor. Alberta'da (Jackson yerine) çok az sahne çekilecek gibi göründüğü için, sonuç olarak ikinci sezonda Pascal'ı çok fazla göremeyebiliriz.

Dizinin ortak yaratıcıları kısa bir süre önce Bella Ramsey'in Ellie rolünü tekrar canlandıracağını doğrulamıştı. Ancak ilk oyun ve devam oyunu arasında 5 yıllık bir zaman atlaması var.

Druckmann, "Bella ancak 'Artık sizinle çalışmak istemiyorum çocuklar' derse onun yerine yeni bir oyuncu bulmayı düşünürüz. Ve o zaman bile bunu kabul edeceğimizden emin değiliz. Zira yine de onu ikinci sezonda rolünü tekrar canlandırmaya zorlayabilirdik" dedi.

The Last of Us dünyasında Ellie, iki sezon arasında 14 yaşından 19 yaşına geçecek.

Dizinin yanı sıra PlayStation oyununun da yaratıcısı olan Druckmann, Ramsey'in şu an 19 yaşında olduğunu ve çekime başladıklarında daha da büyüyeceğini belirtti. İlk sezon prodüksiyonu başladığında Ramsey, 17 yaşındaydı.

The Last of Us'ın birinci sezonu 9. bölümüyle 12 Mart'ta sona ermişti. Final bölümü sonunda Ellie'nin Cordyceps enfeksiyonuna karşı nasıl bağışıklık kazandığını göstermişti.

Öte yandan Ramsey, hayranların ikinci sezonun ne zaman yayımlanacağını bekleyebileceklerine dair iç karartıcı bir haber vermişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU