South Park, Andrew Tate'le alay etti

Bölümde "Toksik maskülenlik koçu" yer aldı

Andrew Tate kick boksta 4 kez dünya şampiyonu oldu (AFP)

South Park, Romanya'da gözaltında bulunan sosyal medya fenomeni Andrew Tate'le dalga geçti. Ev hapsine alınan Tate ise kendisiyle dalga geçilen bölüme cuma günü yanıt verdi. 

Dizinin 29 Mart'ta yayımlanan son bölümünde Tate'e benzeyen, saçı sıfıra vurulmuş, güneş gözlüklü ve puro içen bir karakter yer aldı. Alonzo Fineski adlı karakter önce "toksik maskülenlik koçu" olarak lanse ediliyor. Fineski'nin  daha sonra polis tarafından aranan bir seks taciri olduğu ortaya çıkıyor.
 


Karakter gözaltına alındığında birisi ona "Romen seks taciri" diyor.

Tate ise ev hapsine alındığı gün attığı tweet'te bölümden bir kesiti paylaşıp şu ifadeleri kullandı:

Masum olduğum kanıtlandığında, tüm zamanların en harika South Park bölümünün yaratılmasına yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum.

South Park şubatta da Meghan Markle ve Prens Harry çiftine taş atmıştı. İkilinin isimleri kullanılmasa da erkek karakter kızıl saçlı bir prens ve eşi, Markle'ın 2018'de giydiği bir kıyafeti giyiyordu.

"The World-Wide Privacy Tour" başlıklı bölümde prens, Waaaagh adlı bir kitabın tanıtımını yapıyordu. Bu, Harry'nin geçen ay yayımlanan anı kitabı Spare'e açık bir gönderme.

Tate ev hapsinde

ABD doğumlu Britanyalı eski kick boks dövüşçüsü Tate, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarında on milyarlarca görüntülenme alan videolar paylaşarak ünlü olmuştu.

Facebook ve TikTok, 36 yaşındaki Tate'in yayınlarının istismar ve cinsel saldırı tehdidi içerdiğini gerekçe göstererek, kendisinin hesaplarını kapatmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Elon Musk ise Twitter'ı satın aldığına Tate'in platformda kapatılan hesabını yeniden açmıştı.

Tate, kardeşi Tristan Tate, Georgiana Naghel ve Luana Radu'yla insan kaçakçılığıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 29 Aralık'ta gözaltına alınmıştı.

Savcılığın açıklamasında zanlıların "kadınları pornografik görüntüler çekmeye zorladığı ve böylece çok yüksek paralar kazandığı" ifade edilmişti. 4 şüphelinin insan ticareti yapmak ve suç örgütü kurmakla suçlandığı duyurulmuştu. Açıklamada, grup tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edilen 6 mağdurun tespit edildiği de belirtilmişti.

Tate ve diğer üç kişi cuma günü ev hapsine alındı.

 

Independent Türkçe, NME, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU