ABD'de birden bire havaya uçan evin patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı

53 yaşındaki Darron Price'a, perşembe sabahı Sunset District mahallesinde meydana gelen patlamayla ilgili taksirle adam öldürme, uyuşturucu imalatı ve çocukları tehlikeye atma suçları isnat edildi

ABD'nin San Francisco şehrinde uyuşturucu laboratuvarı olduğundan şüphelenilen evi yerle bir eden ölümcül patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı..

KPIX'in haberine göre, perşembe günü Sunset District'teki 22. Cadde'nin 1700 numaralı bloğunda meydana gelen patlamada bir mülk yerle bir olurken, bitişiğindeki iki ev de ağır hasar gördü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

San Francisco İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, patlamada engelli bir kadının öldüğü ve bakıcısında ciddi yanıklar meydana geldiği belirtildi.

Patlamanın etkisi o kadar güçlüydü ki yolun karşısında duran iki adamı yere düşürdü ve arabaların kapılarını ardına kadar açtı.

San Francisco Polisi, patlamayla bağlantılı olarak cuma günü Darron Price'ı gözaltına aldıklarını açıkladı. 53 yaşındaki Price'a taksirle adam öldürme, yasadışı uyuşturucu imalatı ve iki çocuğu tehlikeye atma suçları isnat edildi.

Yangın kontrol altına alındıktan sonra enkazı inceleyen dedektifler burada uyuşturucu imal edildiğine dair kanıt buldu.

Polis yaptığı açıklamada, "Dedektiflar olay sırasında evde yasadışı uyuşturucu üretim laboratuvarı bulunduğunu tespit etti" diye belirtti.

Kadın kurbanın, uyuşturucu üretilen evde meydana gelen ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

Price'ın patlayan evde yaşadığını söyleyen polis, kadın kurbanla bağlantısı hakkında başka ayrıntı vermedi.

Komşuları KPIX'e, mülkte bir karıkocanın iki çocuklarıyla birlikte yaşadığını söyledi. Patlama sırasında çocukların okulda olduğu düşünülüyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU