The Last of Us'ın Bill'i gerçek hayatta zombilerle karşılaşsa ne yapacağını açıkladı

Offerman, "Bir şey yapacak cesaretim olup olmadığı sorulduğunda... olmadığını varsaymak zorundayım" açıklamasını yaptı

Murray Bartlett ve Nick Offerman, "The Last of Us"ta (Liane Hentscher/HBO)

*Bundan sonrası The Last of Us'ın üçüncü bölümüne dair büyük spoilerlar içerir, bizden uyarması*

HBO'nun popüler video oyunundan uyarlama dizisi The Last of Us'ın, Nick Offerman ve Murray Bartlett'in birlikte oynadığı bölümünün yürek parçalayıcı derecede güzel, Romeo ve Juliet tarzı bir sonu var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Offerman'ın canlandırdığı karakter Bill, Bartlett'in ölümcül hastalıkla boğuşan karakteri Frank olmadan yaşayamayacağına karar verir ve ikisi aşırı dozda uyuşturucu tükettikten sonra yatakta huzur içinde ölür.

The Independent'ın katıldığı yakın tarihli bir yuvarlak masa söyleşisinde, ikiliye aynı senaryoyla karşı karşıya kalmaları durumunda karakterlerinin eylemlerini gerçekleştirme "cesaretine" sahip olup olmayacakları soruldu.

Bartlett, "Belki fazla romantiğim ama bu bölümde yaşananları gerçekleştirme cesaretim olup olmayacağını bilmiyorum" diye yanıtladı.

Kesinlikle isterdim... Ve bu durumda bulunma bağlamında, sahip oldukları inanılmaz bağlantıyı düşününce bu konsepte çok yakın hissederdim ama bunu sonuna kadar götürecek cesaretim olacağından emin değilim.

 

The Last of Us
Nick Offerman, "The Last of Us"ta (Liane Hentscher/HBO)


Bir zombi kıyameti karşısında karakterlerin gösterdiği cesaret hakkında daha geniş çapta konuşan Offerman, şöyle espri yaptı:

Bir şey yapmaya cesaretim olup olmadığına dürüstçe cevap vermem gerekirse, olmadığını varsaymak zorundayım.

Oyuncu, canlandırdığı hayatta kalmakla takıntılı karakterle bazı özellikleri paylaştığını ekledi:

Çok becerikli bir aileden geliyorum, kendi kendimize yetiyoruz ve Bill'in bildiği birçok şeyi gerçekten bilmek isterim, böylece kendime ve sevdiklerime herhangi bir durumda yardım etmeye hazır olurum.

Ama aynı zamanda hataya düşebilirim, bu yüzden son hesaplaşmada bu soru sorulursa, adeta bir korkak tavuk olacağımı varsayacağım.

Avustralyalı oyuncu yuvarlak masa söyleşisinin başka bir noktasında, eşinin onu dizide yaşlı ve hasta görmekten "gerçekten etkilendiğini" açıkladı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU