Erdoğan: CHP çöp, çukur, çamur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi hedef alarak "Bunlar darbeci. Bunlar vesayetçi" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Biz hiçbir zaman sizlerin ve milletimizin hiçbir ferdinin vaktini hamasetle heba etmedik. Allah'ın yardımı ve milletin desteğine güvenerek çıktığımız yolculukta medeniyet ve tarih mirasımızı bize ışık tutan rehber olarak gördük. Ne söylediysek onu yapmanın gayreti içinde olduk. Ne söz verdiysek yerine getirmek için gece gündüz çabaladık. Kazanımlarımız öylesine büyük ki, bunların telafisi sadece vakit meselesidir. Yaşı müsait olanlar 20 yıl öncesinin eski Türkiye'sini hatırlar mı? Ülkemize 20 yılda asırlık eser ve hizmetler kazandırdık derken ne mübalağa yapıyoruz ne de kimseyi kandırmaya çalışıyoruz. Sadece tüm kalbimizle inandığımız somut verileri ortada olan bir hakikati dile getiriyoruz. Ülkemizin tarihi olarak eski, coğrafi olarak küçük şehirlerinden olan Bilecik bunların en yakın şahididir. Bilecik'te son 20 yılda toplam 20 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Yapımı süren Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı inşallah 2025 yılında bitiriyoruz.

Yarın birileri buralara gelecek, onlara sormak lazım siz ne yaptınız? Bilecik'te doğal gaz götürmediğimiz ilçemiz kalmadı. Biz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu Bay Kemal SSK genel müdürüyken bu hastanelere girilmezdi.

"Bunlar darbeci"

Seçimlere Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hazırlandıklarını ifade eden Erdoğan, "Rahmetli Menderes 73 yıl önce emperyalistlerin tek parti faşizmine karşı 'Yeter, söz milletindir' demişti" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti:

Menderes'in sonu idam sehpasında bitmiş olsa da bu söz milletimizin yüreğinde yankılanmaya devam etmiştir. CHP bizi taklit ediyor. Bay Kemal bunu biz söyleyeli ne kadar oldu haberin yok mu? Bunlar darbeci darbeci. Bunlar vesayetçi. CHP çöp, çukur, çamur. Bizde pırıl pırıl hastaneler. Halep oradaysa arşın 14 Mayıs'ta. Bilecik'in sandıkları patlatacağına inanıyorum. 

Erdoğan daha sonra kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte şarkıya eşlik etti.

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU