Pamela Anderson: Jack Nicholson'ı grup seks yaparken bastım

Eski Playboy modeli, kitabında meşhur malikanede yaşadıklarına geniş yer verdi

1990'ların meşhur ismi Pamela Anderson, yıllar süren sessizliğinin ardından hikayesini kendi anlatmaya geliyor (AP)

Eski Playboy modeli ve Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı Pamela Anderson, ünlü oyuncu Jack Nicholson'ı grup seks yaparken nasıl yakaladığını anlattı.

55 yaşındaki Anderson'ın 31 Ocak'ta piyasaya çıkacak Love, Pamela (Sevgiler, Pamela) adlı otobiyografik kitabından bazı alıntılar dün (26 Ocak) Variety'de yayımlandı.

Kitapta müstehcen içerikleriyle ünlü dergi için çalıştığı yıllara da değinen Anderson, bir keresinde Nicholson'ı iki kadınla cinsel ilişkiye girdiği sırada Playboy Malikanesi'nin tuvaletinde yakaladığını öne sürdü.

Eski model, tuvalete girince üçlünün kıkırdamalarına, öpüşmelerine ve diğer samimi anlarına tanıklık ettiğini belirtti ve şöyle devam etti:

Aynayı kullanmam lazımdı, onlara biraz yaklaştım. Dudak parlatıcımı yenilemek için lavabonun üstüne doğru eğildim. Bakmamaya çalışıyordum ama kendime engel olamadım ve Nicholson'ın yansımasıyla göz göze geldim.

Anderson, Nicholson'ın orgazma erişmesine yardımcı olduğunu ima ederek "Sanırım beni görünce bitiş çizgisine ulaştı çünkü komik bir ses çıkardı, gülümsedi ve 'Teşekkürler canım' dedi' diye anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski model, olayın ne zaman yaşandığını belirtmedi fakat malikanede Nicholson'ı yakaladığı partiden "tamamen özgür bir geceydi" diye bahsetti. Anderson, "Etraf sanatçılar, hayırseverler, entelektüeller ve güzel kadınlarla doluydu. Gerçek bir deneyimdi" diye ekledi.

Nicholson'ın temsilcileri konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 85 yaşındaki oyuncunun uzun süredir dışarıda görülmemesi sağlık durumuna dair endişelere sebep olmuştu. Geçen günlerde magazin sitesi Radar'a konuşan arkadaşları, Nicholson'ın 2021'den beri evinden çıkmadığını ve akıl sağlığının kötüye gittiğini söylemişti.

Anderson, ilk kez Ekim 1989'da Playboy'un kapağında boy göstermişti. Dergideki kariyeri 22 yıl süren Anderson, Playboy kapağında en fazla yer alan model oldu.

Eski modelin anılarını anlattığı Netflix belgeseli Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi (Pamela, a Love Story) de otobiyografik kitabıyla aynı gün yayımlanacak.

 

Independent Türkçe, Variety, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU