MHP'li Ataman: Partimizi karanlık odaklarla ilişkilendirenler kendi durdukları yeri göstermektedir

Ataman yaptığı açıklamada, "Sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, provokatör eylemlerdir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye partisinin grup toplantısının ardından gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu, Ankara’da katledilen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında bir soru sormak istemişti. MHP lideri, gazetecinin bu sorusuna “Hadi işine bak” yanıtını vermiş ve bu sırada Bahçeli’nin etrafında yer alan kişiler, gazetecinin soru sormasını engellemişti.

Yaşanan olay sonrası gelen eleştirilere ilişkin MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yazılı açıklama yaptı.

Bahçeli ve MHP'ye yönelik karalama kampanyasının başlatıldığını savunan Ataman, "Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen bir takım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP’ye karşı bir operasyon başlatmışlardır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ataman sözlerine şöyle devam etti:

MHP’yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir. Gazeteci kılığındaki provokatörlerin, kalemini silah gibi kullanıp tetikçilik yapanların gerçek niyetleri ve aziz milletimize olan düşmanlıkları da açıkça ortadadır.

Ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, hangi iftiranın arkasına saklanırlarsa saklansınlar gerçekler gün gibi ortadadır. MHP Türk milletinin gönlündedir. Milliyetçi Hareket Partisi, bu ajan provokatör eylemcileri deşifre etmeye, Türk düşmanı yabancı başkentlerin planlarını bozmaya,  Türk milleti ve MHP üzerine yazılan karanlık senaryoları yırtıp atmaya devam edecektir. Maksatlı iftira kampanyaları başlatanlar ve bundan medet umanlar unutmasın ki; Türk’ün çelik iradesi, Amerika’nın sesi olan yerli işbirlikçileri yenecektir. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU