Cardi B en iyi plastik cerrahların listesini "estetik yaptırmadığına yemin eden" Kim Kardashian'dan aldığını söyledi

Kardashian, "Sadece birazcık botoks yaptırıyorum" diyordu

Cardi B, estetik yaptırdığını hiçbir zaman inkar etmemesiyle öne çıkarken Kim Kardashian, güzellik sırrının "spor ve sağlıklı beslenme" olduğunu savunuyor (AFP)

Ünlü rapçi Cardi B, burun estetiği için doktor önerisini realite şov yıldızı eski arkadaşı Kim Kardashian'dan aldığını söyledi.

Kardashian, bugüne kadar hiç estetik veya dolgu yaptırmadığını öne sürüyordu.

YouTube'da yayımlanan The Jason Lee Show'un son bölümüne konuk olan 30 yaşındaki Cardi B, burnunu istediği hale getirmek için yıllar süren uğraşını anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü rapçi, "Her zaman burnumun büyük olduğunu düşünürdüm. Ünlü olmadan önce bile 'Lanet olsun, babamın burnunu almışım' diye şikayet ederdim" dedi.

Aynı zamanda bıçak altına yatmaktan da korktuğunu belirten Cardi B, 2018'de pek çok kişinin kendisine "Dolguyla  burnunun şeklini ameliyatsız değiştirebilirsin" diye tavsiye verdiğini söyledi.

Cardi B, operasyonun fotoğraflarına Instagram'da bakınca bu fikrin aklına yattığını ifade etti ama dolgunun kendi burnunu sadece daha uzun ve daha geniş hale getirdiğinden yakındı:

2019'da dolgu yaptırdım ve o şeyler burnumun içine s*çtı. 'Tanrım, kendime ne yaptım?' diyordum.

Cardi B, dolgudan şikayetçi olduğu sırada bir gün o dönemki yakın arkadaşı Kardashian'la görüştüğünü ve realite yıldızının kendisine iyi doktorların listesini verdiğini söyledi:

O doktorlardan bazılarını aradım ve 2020'de burun estetiği yaptırdım.

Öte yandan yıllar içindeki değişimi vurgulanarak çok fazla estetik yaptırdığı öne sürülen Kardashian, bu iddiaları hiçbir zaman kabul etmemişti.

42 yaşındaki realite yıldızı, geçen yıl Allure dergisine verdiği röportajda da bunun altını çizmiş, ameliyat veya dolgu yaptırmadığını söylemişti.

Kardashian, sadece "alnına birazcık botoks yaptırdığına" yemin etmişti.

 

Independent Türkçe, People, Allure

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU