DC yanıtladı: Yeni Superman, Euphoria'nın yıldızı mı olacak?

Henry Cavill'den sonra süper kahramanı kimin oynayacağı merak ediliyor

Jacob Elordi, Euphoria'da Nate karakterini canlandırıyor (HBO)

DC Stüdyoları'nın patronu James Gunn, gelecek Superman filminde süper kahramanı HBO'nun popüler dizisi Euphoria'nın yıldızlarından Jacob Elordi'nin canlandıracağı söylentilerine cevap verdi.

56 yaşındaki yönetmen ve yapımcı, Elordi'nin başını Superman'in vücuduna montajlayan ve "Fikriniz nedir?" yazan kullanıcının tweet'ini alıntılayarak şöyle cevap verdi:

Benim fikrim, Superman rolüne henüz kimsenin seçilmediği. Benim için oyuncu seçimi senaryo bittiğinde ya da bitmeye yaklaşınca yapılır ve daha bitmedi.

Gunn, "Yakında bazı şeyler duyuracağız ama Superman'i kimin oynayacağı bunlardan biri değil" diye devam etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nde (MSE) Galaksi'nin Koruyucuları'nı (Guardians of the Galaxy) yöneten Gunn, Ekim 2022'de Peter Safran'la birlikte DC Stüdyoları'nın başına geçmişti.

Gunn ve Safran'ın yönetimindeki DC'nin gelecek planlarında radikal değişiklikler yapılmaya başlanmıştı. Bunlardan biri de Superman'i ünlü oyuncu Henry Cavill'in canlandıracağı devam filmlerinin iptal edilmesi olmuştu.

Daha önce beyazperdeye bir kez daha Superman olarak döneceğini müjdeleyen Cavill, aralıkta alınan kararın ardından DC Stüdyoları'ndaki rolünün iptal edildiğini duyurmak zorunda kalmıştı.

Gunn da Twitter'dan açıklama yapmıştı ve gelecek Superman filminin karakterin gençlik yıllarına odaklanacağını, bu nedenle de farklı bir oyuncuyla çalışacaklarını söylemişti.

 

Independent Türkçe, Metro, People

DAHA FAZLA HABER OKU