Konsort Kraliçe Camilla hakkında yeni iddia: "Kate Middleton'ın hayatını kabusa çevirdi"

"Onu reverans yapmaya zorluyor"

Camilla Parker Bowles, 75 yaşında Konsort Kraliçe oldu (AFP)

Kral III. Charles'ın eşi Camilla Parker Bowles'ın "Konsort Kraliçe" unvanını aldıktan sonra üvey oğlunun eşi Kate Middleton'ın hayatını "kabusa çevirdiği" öne sürüldü.

Ünlü magazin sitesi Radar'a konuşan saray kaynakları, Kraliçe II. Elizabeth'ten sonra tahta Charles'ın geçmesi kesinleştiğinden beri Camilla'nın Kraliyet'teki üstünlüğünü göstermek için Kate'i kullandığını söyledi.

Kaynaklar, Charles tahta geçtikten sonra Camilla'nın daha da kibirli biri haline geldiğini ve Kate üstündeki baskısını artırdığını belirtti:

Camilla, Kate'in hayatını kabusa çevirmekte kararlı ve bunları izlemekten sinsice zevk alıyor. Örneğin, Kate'in ailesinin Kensington Sarayı'na sıradan vatandaşlar gibi hizmetçi kapısından girmesini uygun gördü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Camilla'nın Kate'i kişisel görüşmelerinde de reverans yapmaya zorladığı öne sürüldü. Kate'in Kraliçe II. Elizabeth tahttayken eşinin üvey annesine reverans yapma zorunluluğu yoktu. Saray kaynakları, üstünlüğünü göstermek isteyen Camilla'nın bu konuda çok ısrarcı olduğunu söyledi.

Kral III. Charles, ilk eşi Prenses Diana'yla evliyken Camilla'yla yasak ilişki yaşamıştı. Diana'nın 1997'deki trajik ölümünün ardından halkın Camilla'ya karşı çok düşmanca baktığı algısı vardı.

Nitekim Camilla, 2005'te Charles'la evlendi ve Cornwall Düşesi oldu. Kraliçe, 8 Eylül 2022'de öldükten sonra Charles'ın tahta geçmesiyle Camilla, Konsort Kraliçe unvanını aldı. Taht sadece mirasla alınabildiği ve evlilik yoluyla Kraliyet'e girenlerin bu hakkı olmadığı için Camilla, "Kraliçe" olmadı.

 

Independent Türkçe, Radar, NetflixJunkie

DAHA FAZLA HABER OKU