Kanye West kılığına giren North West, Kim Kardashian'ın klibinde çıplak olduğu şarkıya TikTok çekti

Kanye West, "Çocuklarım benden izinsiz TikTok kullanamaz" demişti

North West, TikTok'ta tüm paylaşımlarını yorumlara kapatsa da, videoları diğer sosyal medya platformlarında da ses getiriyor (TikTok / North West)

Ünlü rapçi Kanye West ve realite şov yıldızı Kim Kardashian'ın en büyük çocuğu North West, bir kez daha babasının kılığına girerek TikTok videosu çekti.

9 yaşındaki North, geçen hafta da makyaj yapıp kıyafet değiştirerek son aylardaki ırkçı ve saldırgan açıklamalarıyla itibar kaybeden babasının kılığına girmişti. Bu videoda North'a TikTok hesabını birlikte kullandığı annesi eşlik etmişti.
 


Yeni videoda North, mavi ceket giyip ve kasket şapka taktı. Kendi yaşıtı gibi görünen arkadaşıysa pembe kıyafetler giyip makyaj yaparak Kim Kardashian'ı taklit etti.
 


Söz konusu TikTok videosunda çocuklar, Kanye West'in 2007 tarihli şarkısı Can't Tell Me Nothing'e eşlik ederek dudaklarını oynattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan, Can't Tell Me Nothing'in klibinde Kim Kardashian, bir motosiklet üzerinde Kanye'nin arkasında çıplak şekilde oturuyordu. Bunu hatırlayan kullanıcılar, North'un videosundaki şarkı seçimini uygunsuz buldu ve çeşitli yorumlar yaptı.

Birisi, "Kim, bu şarkının klibinde resmen çıplaktı. Bu çok garip" diyerek videoyu eleştirdi.

Başka biri de şu ifadeleri kullandı:

Bunu hiç komik bulmadım. Rahatsız edici. Kim hakkında daha da kötü düşünüyorum ki bunun mümkün olabileceğini sanmıyordum.

North'un Kanye West kılığına girdiği ilk video hâlâ dursa da, arkadaşıyla çektiği içeriği TikTok'tan sildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda Kanye West, çocuklarının TikTok kullanmasını istemediğini belirtmesine rağmen North son günlerde sosyal medya platformunda aktif olarak paylaşımlar yapıyor.

Hollywood Unlocked podcast'inde konuşan West, Kardashian'a "Çocuklarım benim iznim olmadan TikTok kullanmayacak!" dediğini söylemişti.

Öte yandan plastik makyaja özel ilgi duyan North, bu becerilerini TikTok'ta sergilemeye devam ediyor.

9 yaşındaki North, daha önce de Cadılar Bayramı için kendisine Grinch makyajı yapmıştı.

 

Independent Türkçe, Mirror, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU