"Savaş makinesi" Cheadle: Marvel 6 filmlik sözleşmeye karar vermem için bana iki saat tanıdı

Aktör, "Çocuğumun doğum günü için laser tag partisindeydim" dedi

Robert Downey Jr. ve Don Cheadle, Demir Adam 3'te (Marvel Studios)

Don Cheadle, Demir Adam 2'nin (Iron Man 2) kadrosuna katılmak ve Marvel'la 6 filmlik bir sözleşme imzalamak isteyip istemediğine karar vermesi için sadece iki saati olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör Marvel filmlerinde ilk kez, 2010 tarihli yapımda Terrence Howard'dan devraldığı James "Rhodey" Rhodes, namı diğer War Machine rolüyle yer almıştı.

GQ dergisine verdiği yeni röportajda Cheadle, rolü aldığı günle ilgili, "Çocuğumun doğum günü için laser tag partisindeydim. Beni aradılar ve 'Durum bu, size teklifte bulunuyoruz. Eğer evet demezseniz bir sonraki kişiye geçeceğiz' dediler" diye konuştu.

"Bu çok hızlı gerçekleşecek. Neden bir saatinizi ayırıp bunu isteyip istemediğinize karar vermiyorsunuz?" 6 filmlik bir anlaşmaydı! Bir saat içinde mi karar vermem gerekiyor?

Cheadle, diğer 5 filmin hangileri olacağını sorunca Marvel'ın, "Bu Avengers filmleri olacak ve anlaşma böyle, bu yüzden evet ya da hayır demeniz gerekiyor" yanıtını verdiğini söyledi.

Oyuncu, karakterinin gidişatının ne olacağını sorduğunda, kendisine "Bunların hiçbirini bilmiyoruz ama durum böyle, bu yüzden bir saatiniz var" denmiş.

Aktör, çocuğunun doğum günü partisinde olduğunu açıklamış ve stüdyo, son kararı için verdiği süreyi ancak o zaman iki saate çıkarmış.

Cheadle, "İki saat boyunca laser tag oynadık ve eşimle konuştum, düşündük ve menajerimle konuştuk ve elimizden geldiğince fazla bilgi almaya çalıştık" dedi.

Geçen yıl, Cheadle'nin Marvel Studios'la yaptığı çoklu film sözleşmesi sona erdi. Fakat Cheadle, Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury'le beraber, yakında çıkacak Disney+ dizisi Secret Invasion'da ve kendi dizisi Armor Wars'ta Rhodey rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU