Stranger Things yıldızı açıkladı: Billy'nin kaderi Max'i nasıl etkileyecek?

*Uyarı: Stranger Things’in üçüncü sezonuna dair spoiler içerir*

Stranger Things oyuncusu Sadie Sink dizinin üçüncü sezonundaki önemli bir karakterin ölümüyle ilgili konuşarak bu kaybın dizide canlandırdığı karaktere gelecekte nasıl bir etkisi olacağını değerlendirdi.

Sin dizide Max karakterine hayat veriyor. Üçüncü sezonu Netflix’te 4 Temmuz’da yayımlanan dizi Dacre Montgomery’nin canlandırdığı Billy Hargrove karakterinin şok eden ölümüyle sona eriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Max dizide Billy’nin küçük üvey kız kardeşi. Teen Vogue’a konuşan Sink’e göre bu nedenle Billy'nin ölümü Max üzerinde travmatik bir etki bırakacak.

Ancak Max, Billy’nin ölümünden üç ay sonra Lucas’la (Caleb McLaughlin) mutlu göründüğü bir sahnede yer alıyor ki Sink ilk başta bunun tuhaf olduğunu düşünmüş.

Sink dergiye yaptığı açıklamada, “O sahneyi okuduğum anı hatırlıyorum da ‘Neler oluyor? Durun. Ağabeyi daha yeni ölmemiş miydi?’ demiştim” diye konuştu.

Nihayetinde Max’in geçmişi göz önüne alındığında bu anı mantıklı bir zemine oturtabildiğini söyleyen Sink sözlerini şöyle sürdürdü:

Sanırım onun açısından mantıklı görünüyor. Çünkü bu da bir çeşit dağılmışlık durumu, tıpkı ikisinin arasındaki ilişki gibi. (…) Billy’nin ölümü ailesiyle dinamiklerini gerçekten hala etkiliyor. Ama Max’in tarzı bu, bazı noktalarda gerçekten nasıl hissettiğini kimsenin görmesine izin vermeyecektir. Onun için her şey gerçekten değişmişken her şey yolundaymış gibi davrandığını görüyorsunuz. Tamamen farklı bir duygusal atmosfer içinde.

Stranger Things’in üçüncü sezonu Netflix’te yayında.

Netflix henüz dizinin dördüncü sezonu için onay vermiş değil ancak yapımcı Shawn Levy onayın gelebileceğini belirtmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU