Eski Playboy modeli, OnlyFans'in en iyi yönünü anlattı

"Playboy'da böyle bir ayrıcalığım asla yoktu"

Brande Roderick, Sahil Güvenlik'in 22 bölümünde oynamıştı (Instagram / Brande Roderick)

Eski Playboy modeli ve Sahil Güvenlik (Baywatch) oyuncusu Brande Roderick, müstehcen içerik paylaşım platformu OnlyFans sayesinde kariyerinin iplerini artık kendi ellerinde tuttuğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

48 yaşındaki Roderick, OnlyFans'e geçen aylarda katılmıştı. TMZ'ye konuşan eski model, platformdan elde ettiği kazançtan memnun olduğunu belirtti.

Roderick, "Yüklediğim fotoğraf ve videolarda tek söz sahibi benim" dedi ve bunun, platformun en iyi özelliği olduğunu ifade etti.

Bir dönem Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'la ilişki yaşayan Roderick, dergi için verdiği pozlarda hiçbir zaman böyle bir özgürlüğünün bulunmadığını dile getirdi:

Dergide yayımlananlarda sorun olmuyordu ama basılmayan yüzlerce fotoğrafım çok fazla problem yaratıyordu. Yayımlanmasını istemediğim fotoğraflarım ya sızdırılıyordu ya da para karşılığında satılıyordu.

Roderick, OnlyFans profilinde imajını kendisinin yaratmasının büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

OnlyFans içerik üreticilerinin kazandıkları paralar ortaya çıktıkça platforma yönelenlerin sayısı da artmıştı. Örneğin oyuncu Bella Thorne, platformdaki ilk 24 saatinde 1 milyon dolar kazanmıştı. Lottie Moss'un da geçen yıl OnlyFans'ten 1 milyon sterlin gelir elde ettiği öğrenilmişti.

Öte yandan kimilerine büyük paralar kazandıran OnlyFans, herkese aynı kazancı sunmuyor.

OnlyFans verilerine göre içerik üreticilerinin yüzde 1'i, toplam gelirin yüzde 33'ünü elde ediyor.

Kullanıcıların çoğuysa, platformdan ayda 145 dolardan daha az kazanıyor.

 

Independent Türkçe, TMZ, Influencer Marketing Hub

DAHA FAZLA HABER OKU