Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'ya veda

Trabzonspor Kulübü, Fransa'nın Lille takımına 16,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı için veda videosu yayınladı

Yusuf Yazıcı / Fotoğraf: AA

Trabzonspor Kulübü, altyapısından yetiştirerek 16,5 milyon euro bedelle Fransa'nın Lille takımına transfer ettiği Yusuf Yazıcı için veda videosu yayınladı.

Bordo-mavili kulübün resmi Twitter hesabından "Herkes kendi hikayesinin kahramanıdır... Yolun açık olsun hayallerinin peşinden koşan çocuk" notuyla yayınlanan videoda, Yusuf Yazıcı'nın sözlerine yer verildi.

Yazıcı, videoda gelecekteki hayallerinden bahsederek, şöyle konuşuyor:

Geceleri uyumadan önce kafamı tam yastığa koyarken düşündüklerim şunlar. "Buradan artık gitmek istiyorum" değil, "Ben ülkemi temsil etmek istiyorum" Bunu düşünüyorum yani, gideyim orada Şampiyonlar Ligi'nde oynayayım. İyi bir performans göstereyim, Trabzonlular benimle gurur duysun, ülkem benimle gurur duysun. O güzel bayrağımı en güzel şekilde temsil edeyim. Uyumadan önce bunları düşünüyorum ki hani insan ne düşünürse o olur ya ben de bunları düşünüyorum.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videonun sonunda Yusuf Yazıcı'nın ayağa kalkarak ayrıldığı sırada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, "Bir hikayeyi yeniden yazmaya başlamıştık ve hikayenin başrol oyuncusuydu. Çok net söylüyorum yani içime kan damladı ama kırgınlık, küskünlük, dargınlık asla söz konusu değil" sözlerine yer verildi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU