Drew Barrymore kötü randevuları neden "harika" bulduğunu anlattı

"Sekste her şeyi denedim" diyerek yakın zamanda gündem olan ünlü oyuncu, 6 yıl aradan sonra flörtleşmeye geri döndü

Drew Barrymore ve Will Kopelman tanıştıktan bir yıl sonra nişanlanmıştı (AP)

Uzun bir ara verdikten sonra flörtleşmeye geri döndüğünü açıklayan Drew Barrymore, kötü randevuların aslında neden "harika" olduğunu anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu ve talk show sunucusu, geçen aylarda katıldığı bir programda 6 yıldır kimseyle ilişki yaşamadığını söylemişti.

Perşembe günü (8 Aralık) Entertainment Tonight'a konuşan Barrymore, yeniden birileriyle randevuya çıkmaya nasıl karar verdiğini şöyle aktardı:

Kendimi bir süreliğine kapatmıştım. Ara veriyorum ve sonra 'Biliyor musun, bunu tekrar yapmaya hazırım' diyorum. Açık ve kapalı sezonlarınız oluyor. Şimdi açık sezonumdaymışım gibi hissediyorum.

47 yaşındaki iki çocuk annesi Barrymore, yaşı ilerledikçe sevgili adaylarının fiziksel özelliklerinden çok davranışlarına önem verdiğini söyledi:

Birisi hakkında 'Çok seksi' dendiğinde, 'Tamam ama nasıl davranıyor?' diye soruyorum. Çünkü tutumları onu 10 kat daha seksi yapabilir.

Barrymore, aradığı kriterlere uyan birisiyle tanıştığını ve birden fazla randevuya çıktıklarını da açıkladı. 

Bu kişiyle üç defa buluşmasının "büyük olay" olduğunu belirten Barrymore, "Genelde ilk randevudan sonrası olmuyor, davranışlarını beğenmeyince soğuyorum" diye ekledi.

Geçmişte çok fazla kötü randevu da yaşadığını söyleyen Barrymore, bekarlara seslendi ve bu deneyimlerin aslında "harika" olduğunu söyledi:

Bunların şevkinizi kırmasına izin vermeyin. Kötü randevuları flörtleşmenin zor ya da işe yaramaz olduğunu gösteren bir işaretmiş gibi algılamayın. Bunlar bir şeyler yazmak ya da kız arkadaşlarınızla bir şeyler içerken anlatmak için harika malzemeler. Umudunuzu kaybetmeyin.

Barrymore, 2011'de ilişkiye başladığı Will Kopelman'la 2016'da boşanmıştı. 

Eski çiftin 10 ve 8 yaşlarında iki çocuğu var.

 

Independent Türkçe, Entertainment Tonight, Cosmopolitan

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU